4,4 117 tys. ocen
4,4 10 1 117468
1,8 43 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

Koncerty disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi.

ocenił(a) film na 1
iroquaiz

Badziewie

kasia08

oj tam

iroquaiz

FILM BOTOKS JEST TUTAJ:
►zalukajfilmy.pl◄

ocenił(a) film na 1
iroquaiz

Disco polo przy tym to jednak nad-arcydzieło

iroquaiz

teraz rozwale takim newsem-jest serial Botoks na Showmax
Zobaczcie tu https://naekranie.pl/aktualnosci/botoks-powraca-jako-serial-znamy-szczegoly
Bez komentarza....
Jeżeli chodzi o film czy serial to chyba już naprawdę na ludziach im nie zależy,tylko na tym,żeby forsę zyskać,a to czy Ksw czy inne wsio ludziom się spodoba,to oni mają to w głębokim poważaniu xD

Sunset_Snowdrop

a na stronie "Kulturalnie zażenowani"(tej nazwie się wcale nie dziwie) na Facebooku jest plakat,
czyli oficjalnie potwierdzone,bo odcinek miał być wczoraj na Sylwestra,a nowe co tydzień mają się pojawiać na Showmax
https://www.facebook.com/kulturalniezazenowani/photos/a.445255865876207.10737418 29.444166555985138/476882399380220/?type=3&theater

Sunset_Snowdrop

sorry nie doczytałam,31 styczeń dopiero premiera xD
mój błąd :):)

iroquaiz

Sorry ale jak zwykle piszesz glupoty
dla mnie byl to bardzo realistyczny film bo taka jest prawda i on to ukazuje !

ocenił(a) film na 8
iroquaiz

"Koncerty disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi." Czyli wszystko to co kazdy lubi ale wsród znajomych wstydzi sie przyznac...

ocenił(a) film na 2
iroquaiz

Mimo, że nie jestem fanem Disco Polo to nie powinno się tego krytykować. Akurat ktoś lubi taki gatunek muzyczny to niech sobie słucha ;). No ale filmy Vegi? Przecież to są filmy dla pustych ludzi.

ocenił(a) film na 2
iroquaiz

Dodałbym jeszcze Smoleńsk i właściwie wszystko podsumowane.

ocenił(a) film na 7
iroquaiz

Absolutnie się nie zgadzam. Film jest jeżdżony przez Januszów co poszli do kina po pracy żeby się zrelaksować - a tu: klops. Nie w smak zapewne również feministkom i osobom proaborcyjnym. Botoks jest męczący w odbiorze, co sprawia że nie jest materiałem rozrywkowym per se. Na ekranie dużo się dzieje, w dużej mierze są to nieprzyjemne do oglądania rzeczy.

ocenił(a) film na 3
kubatogwiazda

Botoks nie sprawia się ani jako materiał rozrywkowy, bo próbuje podejmować poważne tematy jak aborcja, ani nie sprawdza się jako materiał do poważnych przemyśleń, bo próbuje śmieszyć żartami z Kwejka sprzed kilku lat albo żartami z cyklu "haha pies ma siusiaka w pani ale zabawa". Dodatkowo okraszone to słabym aktorstwem, muzyką powodująca gnicie bębenków usznych, rozrzucaniem wątków na lewo i prawo, czy chociażby ciekawymi postaciami. Jednak na obronę Botoksowi chciałbym powiedzieć, że z wątku kobiety, która nie może już przeprowadzać aborcji, przez to że sama jest w ciąży, można było wykrzesać całkiem dobry film. Niestety nie za bardzo to wyszło

ocenił(a) film na 3
Milka124

*próbuje podejmować poważne tematy i próbuje szokować scenami typu jeszcze żyjący płód na tacce

ocenił(a) film na 3
Milka124

*nieciekawymi

ocenił(a) film na 1
iroquaiz

będę Cię cytować :)

iroquaiz

Ahahahahaha dziękuję kolego za krótką i jak że treściwą recenzję!!! Nowe porządki były fajne ale nie wiem doprawdy, czemu Vega postanowił tak spier****ić "niebezpieczne kobiety" - wg. mnie film 2/10 i nawet botoks mnie nie kusi i cieszę się, że zobaczyłem Twoją opinię - bo dla mnie wszystko w temacie. Thnx again.

ocenił(a) film na 3
iroquaiz

Botoks to kłamliwa, antyaborcyjna kupa wymieszana z patologicznymi porodami
Sądziłem że Patryk Vega to normalny facet, ale obejrzenie Botoksu nie pozostawia złudzeń. Ten skrajnie katolicki oszołom zrobił film głównie po to, żeby kłamliwie skrytykować aborcję. Mimo że w Polsce aborcja i tak jest zakazana, to ten wariat jak PiS chciałby ją całkiem zakazać. W dodatku kłamie pokazując żywe płody po aborcji.
Jeśli jednak faktycznie płody są chwilami żywe, to należy zmienić procedury i tak jak na zachodzie europy podawać leki, które uśmiercają chore płody jeszcze w macicy, chociażby przez zatrzymanie akcji ich serca.

użytkownik usunięty
iroquaiz

+koncerty Sławomira
#sadbuttrue

iroquaiz

O! Masz w 100% rację! Fajnie, że są jeszcze normalnie myślący ludzie. A tak w ogóle kto za 20 lat będzie pamiętać takiego kmiota, jak Vega i jego pseudo filmiki. Podobnie będzie z disco polo. Wszystko przeminie, tylko musi pokolenie się zmienić, bo to jest wychowane przez internet i przypadkowych mężczyzn w damskiej toalecie ;)