Koncerty disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi.
teraz rozwale takim newsem-jest serial Botoks na Showmax
Zobaczcie tu https://naekranie.pl/aktualnosci/botoks-powraca-jako-serial-znamy-szczegoly
Bez komentarza....
Jeżeli chodzi o film czy serial to chyba już naprawdę na ludziach im nie zależy,tylko na tym,żeby forsę zyskać,a to czy Ksw czy inne wsio ludziom się spodoba,to oni mają to w głębokim poważaniu xD
a na stronie "Kulturalnie zażenowani"(tej nazwie się wcale nie dziwie) na Facebooku jest plakat,
czyli oficjalnie potwierdzone,bo odcinek miał być wczoraj na Sylwestra,a nowe co tydzień mają się pojawiać na Showmax
https://www.facebook.com/kulturalniezazenowani/photos/a.445255865876207.10737418 29.444166555985138/476882399380220/?type=3&theater
Sorry ale jak zwykle piszesz glupoty
dla mnie byl to bardzo realistyczny film bo taka jest prawda i on to ukazuje !
"Koncerty disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi." Czyli wszystko to co kazdy lubi ale wsród znajomych wstydzi sie przyznac...
Mimo, że nie jestem fanem Disco Polo to nie powinno się tego krytykować. Akurat ktoś lubi taki gatunek muzyczny to niech sobie słucha ;). No ale filmy Vegi? Przecież to są filmy dla pustych ludzi.
Absolutnie się nie zgadzam. Film jest jeżdżony przez Januszów co poszli do kina po pracy żeby się zrelaksować - a tu: klops. Nie w smak zapewne również feministkom i osobom proaborcyjnym. Botoks jest męczący w odbiorze, co sprawia że nie jest materiałem rozrywkowym per se. Na ekranie dużo się dzieje, w dużej mierze są to nieprzyjemne do oglądania rzeczy.
Botoks nie sprawia się ani jako materiał rozrywkowy, bo próbuje podejmować poważne tematy jak aborcja, ani nie sprawdza się jako materiał do poważnych przemyśleń, bo próbuje śmieszyć żartami z Kwejka sprzed kilku lat albo żartami z cyklu "haha pies ma siusiaka w pani ale zabawa". Dodatkowo okraszone to słabym aktorstwem, muzyką powodująca gnicie bębenków usznych, rozrzucaniem wątków na lewo i prawo, czy chociażby ciekawymi postaciami. Jednak na obronę Botoksowi chciałbym powiedzieć, że z wątku kobiety, która nie może już przeprowadzać aborcji, przez to że sama jest w ciąży, można było wykrzesać całkiem dobry film. Niestety nie za bardzo to wyszło
*próbuje podejmować poważne tematy i próbuje szokować scenami typu jeszcze żyjący płód na tacce
Ahahahahaha dziękuję kolego za krótką i jak że treściwą recenzję!!! Nowe porządki były fajne ale nie wiem doprawdy, czemu Vega postanowił tak spier****ić "niebezpieczne kobiety" - wg. mnie film 2/10 i nawet botoks mnie nie kusi i cieszę się, że zobaczyłem Twoją opinię - bo dla mnie wszystko w temacie. Thnx again.
Botoks to kłamliwa, antyaborcyjna kupa wymieszana z patologicznymi porodami
Sądziłem że Patryk Vega to normalny facet, ale obejrzenie Botoksu nie pozostawia złudzeń. Ten skrajnie katolicki oszołom zrobił film głównie po to, żeby kłamliwie skrytykować aborcję. Mimo że w Polsce aborcja i tak jest zakazana, to ten wariat jak PiS chciałby ją całkiem zakazać. W dodatku kłamie pokazując żywe płody po aborcji.
Jeśli jednak faktycznie płody są chwilami żywe, to należy zmienić procedury i tak jak na zachodzie europy podawać leki, które uśmiercają chore płody jeszcze w macicy, chociażby przez zatrzymanie akcji ich serca.
O! Masz w 100% rację! Fajnie, że są jeszcze normalnie myślący ludzie. A tak w ogóle kto za 20 lat będzie pamiętać takiego kmiota, jak Vega i jego pseudo filmiki. Podobnie będzie z disco polo. Wszystko przeminie, tylko musi pokolenie się zmienić, bo to jest wychowane przez internet i przypadkowych mężczyzn w damskiej toalecie ;)