Braterstwo broni

Tae-geug-ki Hwi-nal-ri-myeo
2004
7,8 14 tys. ocen
7,8 10 1 13902
6,0 3 krytyków
Braterstwo broni
powrót do forum filmu Braterstwo broni

Jatka - 8 pkt
Scenariusz - 4 pkt
Aktorstwo - 4 pkt
Patos - minus 2 pkt.
Srednia ocena - 3,75

Dla mnie największe rozczarowanie tego kwartału. I nauczka na przyszłość - kierować się nie tylko oceną na Filmwebie...

Tataaleksandrykatarzyny

Rozwaliłeś mnie swoim tytulem hyhyh :P

Tataaleksandrykatarzyny

Lecz się na umysł koleś,bo skoro tak nisko oceniasz tak genialny film,to mówi mi wszystko o Tobie... ;( Jak może się taki film nie podobać...brak słów... Żal mi Cię ...

ocenił(a) film na 4
Shurtugal_Eragon

Oczywiście - dziękuję za kulturalną dyskusję. Genialny film?! No tak... rzeczywiście... Jeśli ktoś daje 10* "Legalnym blondynkom" czy "Miss Agent", a "Świat według Kiepskich" nazywa "arcydziełem polskich komedii", rzeczywiście - ktoś taki może ocenić "Braterstwo..." na dychę. Nie przytłoczył cię czasem swoją głębią?
Mnie wszystko o Tobie mówią filmy, jakim dałeś dziesiątki. Sam chłam świadczący o pustce intelektualnej oceniającego. I rewelacyjne komentarze, w których wszystko jest mega i super. I te wykrzykniki!
A tak prywatnie - nie jestem twoim kolegą i nie aspiruję do tego, więc nie dodawaj sobie splendoru nazywając mnie "kolesiem". Na to trzeba sobie zasłużyć.

Tataaleksandrykatarzyny

dobrze, już dobrze - tylko się nie rozpłacz ;) I wszystko w temacie - pisz sobie co chcesz za brednie - Twoja sprawa ;)

ocenił(a) film na 8
Shurtugal_Eragon

Człowiek oceniający "Świat według Kiepskich" na 10, a takie seriale jak "Dexter", ""Dr House" czy "Gra o Tron" na 1 nie powinien zabierać głosu w tego typu sprawach. Według mnie "Braterstwo broni" to bardzo dobry film, ale cenię sobie konstruktywną krytykę, a nie bezsensowne majaczenie.