Kupiłem ostatnio orginał tego filmu i Tam poza Angielskim są inne języki jak Włoski a Także i koreański,Ten film wypożyczyłem kiedyś z wypożyczalni i nie wiem czemu Był do wyboru tam Lektor Polski a W tym co ostatnio kupiłem Lektora niema tylko jedynie Polskie Napisy,Jak ściągnełem ten film z internetu to też mi się baaardzo nie podobał ich Akcent Ten Angielski Taki na siłe zrobiony i niezbyt się przyjemnie ogląda z Koreański8m się 100x Lepiej ogląda No to wam mówię te versie co oglądaliście to są versie Dabingowane Po Angielsku albo zrobili vr gdzie mówią normalnym głosem tylko że po Angielsku ale to by było 2x wiecej roboty to raczej chybaq bendzie Dabingowany pozdrawiam hej.
Ja oglądałem wersję z polskim lektorem oraz angielskim dubbingiem, który wg mnie jest katastrofalny. Muszę kiedyś dorwać oryginał z mową koreańskich aktorów. Film jest bardzo dobry ! 8\10
No niestety ten dubbing English jest sztuczny jak kazdy dubbing... Film jest calkiem niezly ale widzialem lepsze filmy wojenne mimo to jest dobrze zrobiony ale bez tego czegos ...