Ale to głupie ....... jak można robić remake tak dobrego i w miarę "młodego" filmu orginalnego w tej
serii tylko ze zmienionym tytułem i tymi samymi scenami co http://www.filmweb.pl/13.Dzielnica ...
Jeszcze tak samo gra Belle... porąbało tych ludzi, chyba wena im się kończy do wymyślania.... po
cholerę robić remake tak dobrego filmu, z różnicą że to wersja amerykańska...? nic nie zastąpi
orginału i dziwię się David'owi, że zgodził się w tym zagrać... no ale chyba poszło o $ ...
Zgadza się. Nie mają żadnych nowych pomysłów, a kasa musi skądś lecieć, więc tworzą remake dobrego filmu. Całkowicie bezsensu.. Aż ręce opadają ..
Według informacji jest to koprodukcja francusko-kanadyjska, więc nie "wersja amerykańska". Co do reszty zgoda, bo właściwie będzie to nie tyle remake, co nowa wersja językowa :D
Oczekując na seans w kinie zmuszony zostałem obejrzeć zwiastun tej produkcji.
Tak jak bardzo lubię tego aktora tak na tą produkcję patrzeć nie mogłem. Żenada to mało powiedziane...
Sceny i akcje żywcem skopiowane z oryginału, który naprawdę wypracował sobie klimat i zdobył uznanie sporej ilości osób.
Z pewnością nie mam zamiaru tracić czasu na oglądanie tego samego w innym wydaniu kiedy oryginał tak przypadł mi do gustu.