PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645113}
5,8 21 tys. ocen
5,8 10 1 21278
4,2 6 krytyków
Brick Mansions. Najlepszy z najlepszych
powrót do forum filmu Brick Mansions. Najlepszy z najlepszych

BM ;)

ocenił(a) film na 10

People. Fans of B13 can watch once again a good film so this is better then other idea. For me Very good film for me mix: 50% Fast N Furious and 50% Brick Mansions, Great ! :D Who cares that this is remake, why USA can't record the same film. People... many country copy USA films music and clips so please.... Paul Walker is always the best whenever I saw a lot of films with him. I love him and R.I.P. For me "Brick Mansions" seems like Goodbye from Paul, I saw it in the end of film. He drive and people smile to him. What do you think about it ? But Greetings for fans Brick Mansions ( USA or France ) and for fans of Paul Walker. 

Anulka_25

What the fu,,,ck man, are u out of ur mind?

ocenił(a) film na 10
Jurom29

Nie chciało mi się tłumaczyć na polski :D ale łatwo zrozumieć co napisałam :)

Anulka_25

A mi nie chodziło to, że napisałaś/eś post w języku angielskim :)

ocenił(a) film na 10
Jurom29

Napisałam moją opinie wiekszosci fanow Paula tez by tak uwazala ;) Nie musi się Tobie ona podobac*

ocenił(a) film na 4
Anulka_25

Nie korzystaj z języka z którego korzystac nie umiesz. Nie napisałaś jednego poprawnego zdania ...

Anulka_25

powiem ci, że wcale nie tak łatwo

Unthought_Known

trudno? gościu mam 13 lat, i 4/5 rozumiem :)

filmowy_laufer

Nie wiedziałam że znajomość języków zależy od wieku.

Valenciaa

To teraz już wiesz :)

P.S. Jeśli miałaś angielski od wieku 5 lat, to już dużo rzeczy się umie :)

filmowy_laufer

Za moich czasów angielskiego w szkołach nie było.
I na pewno znajomość języków nie zależy od wieku.

Valenciaa

Jak myśle, masz 25+ lat?

filmowy_laufer

Dobra dobra nie będę się kłócić z Tobą bo to nie miejsce na to. Znam miliard osób co mają ponad 30/40 lat i nie znają języka angielskiego więc sam rozumiesz.

Valenciaa

Sorry, mój błąd. Chodziło mi o to na filmwebie, rzadko spotykam ludzi 30-50 lat, tylko ludzi młodych, więc ten użytkownik, raczej umiał angielski.

Bądź co bądź, nie wdaję się w dalszą dyskusję.

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

Jesteś dziecko geniusz? 5 lat i angielski umiesz?

AlbertWesker

Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi...

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

Zrozumiałem ale specjalnie łapię za słówka bo głupoty takie piszesz że mi się znów chce Braindead'a oglądać.

AlbertWesker

A dziękuję :)

filmowy_laufer

mikolaj, bynajmniej nie chodziło mi o moją znajomość języka angielskiego

Unthought_Known

O jej błędy?

Masz ten problem co wszyscy: Nie mam na imię Mikołaj xD

Unthought_Known

O jej błędy?

Masz ten problem co wszyscy: Nie mam na imię Mikołaj xD

filmowy_laufer

On wcale nie napisal, ze masz na imie Mikolaj, tylko ukrocil sobie Twoj nick o polowe. Nawet nie uzyl wielkiej litery. Poza tym nie uwazam, zeby mial jakis problem. Ani ten co wszyscy (ojojoj odnosnie Twojego imienia) ani ze znajomoscia jezyka angielskiego. Chodzilo mu o to, ze Anulka 25 wypowiedziala sie wyjatkowo plytko, wlasciwie bez wiekszego sensu, o bledach juz nie wspominajac. Moze jestes jeszcze za mlody na takie pojecia jak "ironia" lub "aluzja".

Vam

Skąd wiesz, jak chciał zrobić?

No właśnie jej wypowiedź nie byłą najlepsza, więc były błędy, nie rozumiem twojego silenia do wypowiedzi.

Rozumiem.

filmowy_laufer

wpadłem na genialny pomysł, wrzuciłem wypowiedź Anulki do translatora zdań
nikt normalny takich rzeczy nie używa, ale w tym przypadku doskonale oddaje to poziom wypowiedzi - powiem Ci, że dla mnie czytało to się tak samo jak angielski oryginał

Ludzie. Fani B13 mogą patrzyć po raz kolejny dobry film więc to jest lepsze wtedy inny pomysł. Dla mnie bardzo dobry film dla mnie mieszać: 50% Fast N Furious i 50% Brick Mansions, Wielki!: D Who troszczy się że to jest nowa, dlaczego USA nie może relacjonować takiego samego filmu. Ludzie... wielu kopia wiejska USA filmy muzyka i zaciski tak proszę.... Paul Walker jest najlepszy zawsze ilekroć obejrzałem wiele filmów z nim. Kocham go i R.I.P. za mnie "ceglane Rezydencje" wygląda jak Pożegnanie od Paula, zobaczyłem to w końcu z filmu. On prowadzić i ludzie uśmiechają się do niego. O co myślisz to? Ale Pozdrowienia dla fanów ceglane Rezydencje (USA albo Francja) i dla fanów Paul Walker.?

filmowy_laufer

"twojego silenia do wypowiedzi"?! A wiem o co mu chodzilo, bo jest moim kumplem:) zreszta nietrudno sie domyslic:) Poza tym nie sile sie, to jest forum i wyrazam na nim swoja opinie. Ponad to nawoluje do wykazania choc odrobiny szacunku dla jezyka polskiego.

Vam

Jeżeli chcesz, żebym był twoim kumplem, to kiepsko zaczęłaś/ zacząłeś

Unthought_Known

hahahahahaah, Vam dobre! :P

filmowy_laufer

Hahaha, mikolaj, tez sie usmialam. Jeszcze teraz boki zrywam hahahahaha:))) a tak poza tym i tak wszyscy wiemy o co mu chodzilo, nawet jesli to nie Piotrek R. :D Poza tym nie wiem co miales na mysli piszac: "...nie rozumiem twojego silenia sie do wypowiedzi ", dodajac: " Rozumiem." Tez dobre mikolaju;P

Vam

O ktoś tu nie rozumie wypowiedzi? Polecam przejrzeć jeszcze raz swoją i moją działalność, a teraz ciebie zgłaszam za multikontowość :)

filmowy_laufer

Twoja wypowiedz:"Nie rozumiem, ze rozumiem" albo moze "nie rozumiem, choc jednak rozumiem". Nie trzeba sie Ciebie pytac ile masz lat, przynajmniej kilka lat edukacji Ci sie przyda:) A ja z kolei uzylam sarkazmu z domieszka ironii mikolaju:) I skad pomysl, zeby, ekhm, jak to ujmujesz: "zglaszac mnie za multikontowosc?" Nigdy nie mialam innego konta niz swoje, nie wierze, ze ludziom chce sie takie nawet zakladac. I czyje zreszta mialabym tu udawac? Jalowa ta gadka z Toba. Poszukaj sobie do konwersacji innych trzynastolatkow. To akurat bylo szczere, nie zlosliwe:)

Unthought_Known

Piotrus, nie rob scen:P Ilu jeszcze Unthought Known'ow moglabym znac?:) To ja Vamify. I nie mow mi ze sie nie zrozumielismy odnosnie mikolajeczka i jego wypowiedzi. Poczuje sie naprawde niezrecznie jesli to nie Ty.m.

Unthought_Known

Vam
On wcale nie napisal, ze masz na imie Mikolaj, tylko ukrocil sobie Twoj nick o polowe. Nawet nie uzyl wielkiej litery. Poza tym nie uwazam, zeby mial jakis problem. Ani ten co wszyscy (ojojoj odnosnie Twojego imienia) ani ze znajomoscia jezyka angielskiego. Chodzilo mu o to, ze Anulka 25 wypowiedziala sie wyjatkowo plytko, wlasciwie bez wiekszego sensu, o bledach juz nie wspominajac. Moze jestes jeszcze za mlody na takie pojecia jak "ironia" lub "aluzja".
zgłoś nadużycie odpowiedz

filmowy_laufer

Dzieciaku, to Ty nie zrozumiales Unthought Known'a. Jestes tak zapatrzony w siebie, ze do tej pory tego nie zauwazyles? To Ty musisz sobie przejrzec poprzednie wypowiedzi, bo to juz ktorys raz z kolei, gdy nie zrozumiales IRONII. No, moze jestes na to za maly, ale wtedy trzeba sie przyznac, a nie zgrywac chojraka:)

Vam

Debilu, daj mi już spokój -.-

filmowy_laufer

Odpowiedz na Twoim poziomie. Masz racje, nie warto sie klocic z glupcem, bo bedzie probowal Cie przekonac, ze ma racje, a pozniej sprowadzic Cie do swojego poziomu wlasnie.

Vam

Daj mi spokój, mam inne rzeczy do robienia na filmwebie niż kłócenie się z tobą.

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

Lepiej oszczędź nam tych innych rzeczy na filmwebie, poszukaj forum disneya :P

AlbertWesker

Animacje, oglądają też starsze osoby.

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

Nie chodzi o animacje tylko kaszane pokroju HSM.

AlbertWesker

Nie lubie ich xD

filmowy_laufer

mikolajkleszczu przynajmniej Albert Ci troche utarl nosa (i ma na tyle rozumu, zeby nie oburzac sie, ze mam "ten sam problem co wszyscy, bo on nie ma na imie Albert";P) Ty naprawde nie rozumiesz ironii, ani odrobine. A moze to ja to wszystko napisalam? W koncu posadziles mnie o multikontowosc:)

Vam

Mam kolejny dowód.

Vam

Czasami, mówisz co ironicznie, a ktoś może to przechwycić i wiesz co dalej.

filmowy_laufer

"czasami, mowisz co ironicznie". Oj, dzis juz chyba nie uzywa sie takiej formy wypowiedzi, a przecinek w tym miejscu tez nie jest wskazany. Hehehe, "NIE ROZUMIEM TWOJEGO SILENIA DO WYPOWIEDZI." Przechwycic? Nie, nie wiem co dalej. I na co masz kolejny dowod? Multikontowosc? To jakis absurd. Albert jest normalnym uzytkownikiem, na fw od 2011 roku, ponadto ma okolo 60 znajomych i Ty myslisz, ze to mialabym byc ja? Prostota Twojego rozumowania jest szokujaca, nawet przez pewien czas myslalam, ze nie piszesz serio. Przeczytasz sobie swoje komentarze za kilka lat i sam zobaczysz jak dziecinnie to brzmi.

Anulka_25

Nie chcialo Ci sie tlumaczyc kogo? Samej siebie? Zenada. Trzeba bylo napisac po polsku to nie musialabys tlumaczyc. Boze, Ty widzisz i nie grzmisz. To nie pierwszy raz jak Anulka 25 (Twoj wiek?-nie moze byc, dwudziestopieciolatka nie wyglupialaby sie tak na forum piszac: "People! People!") PROBUJE popisac sie znajomoscia angielskiego, ktora zreszta pozostawia wiele do zyczenia i jak juz wspomnialam, to polskie forum wiec polski bylby wskazany. Kreci Cie pisanie po angielsku? Masz tysiace innych stron, na ktorych Cie zrozumieja (albo i nie heh, nie moglam sie powstrzymac od drobnej uszczypliwosci, ale poziom Twojej angielszczyzny jest biedny). Pozdrawiam. I oczywiscie: No offence :)

ocenił(a) film na 10
Vam

Pozostawię to bez komentarza :) Nie mam czasu na te forum :) Jesli jest pani nauczycielką lub i nie to gratuluje znajomosci ang. Mnie to nie interesuje ;) A Mature zdałam wiec...pani nie ma prawa mnie oceniac bo ta str jest od oceniania filmow i artystow itp a nie uzytkownikow ;p a tak po za tym wole nie brac udzialu w zbednej dyskusji jak sama pani i inni zauwazyli juz niczego nie komentuje mam inne spr. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 4
Anulka_25

To, że zdałaś maturę świadczy o niskim jej poziomie, a nie twoich zerowych umiejętnościach.

I nie masz racji. Wypowiadasz się publicznie, więc zapraszasz innych do oceny twoich wypowiedzi a tym samym także ciebie. Pokazałaś, znajomość języka na poziomie 10-latka, który uczy się od roku.
Po co? Chciałaś się popisać? To się popisałaś.

ocenił(a) film na 10
Dealric

Bardzo smieszne ;p Juz ja wiem na jakim poziomie zdalam i co umiem wiec wypraszam sobie takie bzdury... Mam gdzies wszystkich uwagi ;p A co wy egzaminatorzy ;p Koncze tą zbedną gadke !

Dealric

"Kupil sobie facet dlugopis i sie popisal;P"

ocenił(a) film na 5
Anulka_25

Jak już szpanujesz angielskim to dobrze byś go znała ;) I argumenty też świetne. Super film, bo Paul Walker.

Anulka_25

"For me very good for me (...)" - rozwaliłaś mnie xD