PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=550879}

Bridget Jones 3

Bridget Jones's Baby
2016
7,1 141 tys. ocen
7,1 10 1 140795
5,6 46 krytyków
Bridget Jones 3
powrót do forum filmu Bridget Jones 3

Szłam na ten film z dużą dozą sceptycyzmu w sobie, zastanawiając się "Czy to nie będzie kolejny odgrzewany kotlet?". Jak obejrzałam zwiastun to stwierdziłam, że może nawet się uśmiechnę ze dwa razy, ale tego co ja w kinie przeżyłam to się nie spodziewałam!

Kiedy zobaczyłam na początku Renee i jej naciągnięte do granic możliwości czoło to pomyślałam, że nic z tego nie będzie, że to kiszka totalna się zapowiada.

Tym większe było moje zaskoczenie!

Ten film jest idealny na totalny reset po ciężkim dniu w pracy. Uśmiałam się okrutnie :) Jak zobaczyłam przed seansem na sali kobietki ciągnące swoich facetów z minami skazańców na to wydawałoby się babskie kino to pomyślałam "Dziewczyny, dlaczego Wy im to robicie"...po czym okazało się, że ci faceci śmiali się głośniej niż większość kobiet. :)

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam wszystkim, którzy chcą się zrelaksować podczas niewymagającego seansu. Renee zdecydowanie daje rade! :)

ocenił(a) film na 8
e_an_ka

A! No i zapomniałam dodać, że Colin to klasa sama w sobie. On jest jak wino - im starsze, tym lepsze. Chociaż w jego przypadku użyłabym słowa "seksowniejsze" :) Patric też bardzo na miejscu. No i Emma! Emma po prostu rządzi. :)