PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=550879}

Bridget Jones 3

Bridget Jones's Baby
2016
7,1 141 tys. ocen
7,1 10 1 140580
5,6 44 krytyków
Bridget Jones 3
powrót do forum filmu Bridget Jones 3

Bardzo chciałabym to wiedzieć ponieważ jako Marc Darcy był wspanialy!!! I teraz chcialabym się dowiedzieć czy zagra w 3 części Bridget Jones???

ocenił(a) film na 10
__Cleo Sertortii13

Trudno żeby nie zagrał skoro w drugiej części jest z Bridget...

LukaLuka

Tak będzie grał Darcy'ego. Jest o tym artykuł... Wystawiony godzinę temu. ;D

__Cleo Sertortii13

Niestety, nie zagra. A dlaczego, to chyba już nie jest wielką tajemnicą - został przez autorkę uśmiercony.

ocenił(a) film na 8
detta_odetta

Przeczytałam już 3 część, jest tam o nim bardzo dużo i Bridget wspomina różne sytuacje z ich wspólnego życia - to może jest miejsce na jakąś role dla niego?

detta_odetta

Autorka chyba naczytała się Gry o tron, masakra!!!! Jak ona mogła to zrobić? Mark Darcy? Idealny Mark Darcy zabity po jakichś 10-15 latach małżeństwa? Czytam 1 część i uwielbiam Marka, autorka chyba nie dogoniła swojego rozumu:/

alien_2

Zgadzam się. Nie tak dawno przeczytałam "Dumę i uprzedzenie" i zrobiłam sobie powtórkę z serialu. Pan Darcy był i zawsze będzie symbolem idealnego mężczyzny, wykształconego dżentelmena o wielkim sercu choć powściągliwego w uczuciach. Był dla mnie wieczny, niezniszczalny, nieśmiertelny, a tu BOOM! Jego odzwierciedlenie, idealny Mark Darcy nie żyje! Nie mogę tego przełknąć, mam książkę, ale boję się po nią sięgnąć w obawie przed wylaniem oceanu łez. Spieprzyła po całości, bo jak inaczej to nazwać. Od razu przypomina mi się niebieska zupa, bijatyka z Cleaverem... serce się kroi.

ocenił(a) film na 9
alien_2

dokładnie to był jej najgorszy pomysł, jak można było uśmiercić cudownego Marka Darcy'ego.

n1ewidka

E tam, ludzie umierają. Mi tam nawet zaimponowała tym, że poszła zupełnie pod prąd oczekiwań swoich czytelników.
A trzeci tom mi się podobał. :)

alien_2

Dokładnie! Koszmar, strasznie smutno bez Marka... :(

__Cleo Sertortii13

dzięki za spojlery

__Cleo Sertortii13

Czytam właśnie 3 część - film nie byłby zły. Książka nie odchodzi jakoś bardzo poziomem od poprzednich, ale już były 2 momenty gdzie łezka mi się w oku zakręciła (serio mam płakać na Bridget Jones?). Niech zrobią film, ale błagam! niech Mark wróci w retrospekcjach, bo film bez niego to nie będzie to.

__Cleo Sertortii13

nikt nie zagra .. właśnie Anna Biedrzycka-Sheppard przekazała w Trójce info że projekt filmu został porzucony H.G. stracił zainteresowanie filmem :P