7,2 5,1 tys. ocen
7,2 10 1 5123
7,0 5 krytyków
Brother
powrót do forum filmu Brother

Przez większość seansu się nudziłem, ale to może dlatego że oglądałem go po dwunastej w nocy i chciało mi się spać. Było w filmie pare fajnych scenek, ale niestety za długo się ciągnął. Dużym plusem w filmie jest aktorstwo, wszystko inne przechodzi na drugi plan. Daje 6, lecz nie polecam tego filmu. Wszystkich zapraszam na mojego bloga.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
IsTiLlLoVeYoU

ja oglądałem ten film pierwszy raz na canal+, kilka lat temu...byłem młody...miałem może 15-16 lat...wciąż jestem młody...ale mniejsza z tym...konczylem ogladac jakis film i tak sobie patrze co tam leci na c+...była akurat scena jak takeshi idzie po ulicy i wpada na omara...i sie wciagnalem...do dzis jest to jeden z moich ulubionych filmow...nie ma nic do czego mozna by sie przyczepic...a to ze jest nudnawy wg.Ciebie...ja to okresle tak - film ma głębie i charakter...bo czy film bylby lepszy gdyby dodali 20 wybuchow 4 poscigi i 5 ekwilibrystycznych ucieczek głównego bohatera z sytuacji, które wydawac by sie mogly zabujcze dla zwyklego śmiertelnika??? wg.mnie...napewno nie...:)

mowcie_mi_mistrzu

zabójcze...

rzecz jasna

:)