PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=143281}

Bruce Lee: Ostatni pojedynek

Goodbye Bruce Lee
1975
7,0 1,4 tys. ocen
7,0 10 1 1406
Bruce Lee: Ostatni pojedynek
powrót do forum filmu Bruce Lee: Ostatni pojedynek

żenada

ocenił(a) film na 2

na siłe obejżałem ten film, sceny walki sztuczne, fabuła mocno niedopracowana, Bruce by się wstydził tego filmu. Nie rozumie skąd taka wysoka ocena filmu. Dobrze że obejżałem ten film zanim go nagrałem.

mikord_2

Bo to nie film Bruce'a Lee :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
_mosquito_

zgadzam się z mikord_2 ledwo wytrwałem do końca jednak bez Lee to nie to samo, walka była straszna, ocena dużo zawyżona

Sylar_Heroes

Widać, że nie znacie przewodniego motywu tego filmu. A ten, który założył temat daleko zajdzie z "obejżałem".

ocenił(a) film na 3
Danielultras1

Ja akurat znam doskonale jak Ty to nazwałeś "przewodni motyw tego filmy" i uważam go za nieporozumienie, a błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi.

GodAs

Nieporozumienie to tytuł, a sam film śmieszny, który w ogóle nie trzyma się kupy i ogląda się go tylko i wyłącznie poprzez nawiązanie do legendy.

ocenił(a) film na 3
Danielultras1

To oczywiście też racja.

mikord_2

Film bardzo, ale to bardzo mnie rozczarował. Poziom walk fatalny, czasami niektóre gesty i ruchy rzeczywiście przypominały legendę, ale w sumie to ogromne nieporozumienie. Główny bohater poruszał się jak mucha w smole, co z początku mnie śmieszyło, a później przerodziło się w irytację. Jednak prawdziwego Bruca Lee nie da się podrobić ;)

ocenił(a) film na 2
mikord_2

Po 13 latach - ocena ciągle wysoka.