Brud

The Dirt
2019
7,1 19 tys. ocen
7,1 10 1 18705
5,6 7 krytyków
Brud
powrót do forum filmu Brud

Ale i tak dobrze się ogląda. Jak dla mnie film się rozkręca i najlepiej oceniam jego końcówkę, aż żałuję że brak dalszego ciągu i nie ma opowieści o tym co sama pamiętam z historii kapeli ale rozumiem, że to ekranizacja książki a nie film biograficzny. Moja ocena byłaby wyższa ale wyjątkowo nie podoba mi się aktor odtwarzający Vince'a. Frontan MC powinien być dużo bardziej przystojny i męski. Ten chlopaczek nie daje rady niestety

ocenił(a) film na 7
7kota

Ale on taki był. Jak patrzyłem w wywiadach to właśnie Montleje byli bardzo normalni. Takie "spoko" ziomki. Bardziej burakiami mi się wydawali Guns 'n Roses z tym rudym popychlem na czele. Rudy to był de_bil że masakra...
Vince lubił panienki i koks ale dał się lubić. No tak sądzę bo go nie znałem osobiście ale w wywiadach sądzę że byłoby widać że jest burakiem... A Axl Rose? Typowy artysta-burak który się nosi jak niewiadomo co... niestabilny psychicznie...
Montleje to byli chyba duże dzieciaki które lubiły się "ostro" bawić. Mieli fajny vibe. Coś ala Freddie Mercury- facet był "spoko". I też odpierdzielał ostre imprezy XD

ocenił(a) film na 7
FrankSerpico4455

Pełna zgoda ☺️ ale poza tym Vince był autentycznie przystojny i to nie w chlopiecy ale całkiem męski sposób. Nie wiem czy potrafię to wytłumaczyć ale to dlatego MC było tak atrakcyjne dla dziewczyn. Poza tym, że gwiazdy to jeszcze byli mega atrakcyjni w typowo samczy sposób. Zupełnie nie tak jak aktorzy w filmie. To oczywiście spoko kolesie ale postawieni tam i wtedy nie zgromadziliby takiego tłumu lasek. Myślę, że co najwyżej jakieś 40 % z tego