7,4 6,3 tys. ocen
7,4 10 1 6312
7,0 4 krytyków
Bullet
powrót do forum filmu Bullet

2/10!

ocenił(a) film na 2

kompletne dno, nie byłem nawet w stanie doczekać do końca. nie polecam

ocenił(a) film na 9
Gerzee

No i całe szczęście, bo jeszcze zacząłbyś oglądać porządne filmy, a po co?

Gerzee

to dobrze, że go nie oglądałeś ! Szkoda tego ciekawego filmu dla ciebie. Pooglądaj mini-mini

ocenił(a) film na 2
mm_ptaszynski

hahah jaka agresja, komuś nacisnąłem na odcisk i wasze komentarze mnie bawią. zamiast po mnie cisnąć spróbujcie mnie przekonać, że film jest godny uwagi jakimiś logicznymi argumentami. co wam się podobało w postaciach, historii scenariuszu, może zdjęciach? bo ja nie znalazłem żadnego punktu zaczepienia. tupac ledwo co wysiada z fury przez cały film a zamiast zmierzyć się z przeciwnikiem wysyła jakiegoś mięśniaka. kreacje garderoby rourke'a są prześmieszne a on sam nie popisuje się żadną specjalną grą aktorską a przecież wszyscy wiemy że potrafi. czegoś brakuje w tym filmie. może hmmm pomysłu na to co zrobić z bohaterami?

ocenił(a) film na 9
Gerzee

No i po co ja mam z tobą dyskutować, jeżeli uważam dokładie odwrotnie. Poza tym nie zarzucaj innym lakonicznych odpowiedzi na taki wpis.

ocenił(a) film na 2
chemas

jakbyśmy byli tego samego zdania to wtedy nie byłoby sensu dyskutować. teraz właśnie jest, ale jak nikt nie jest jakoś w stanie powiedzieć czegoś na plus tego filmu poza tym, że uważają go za klasykę i tego typu teksty. może obejrzałem go za wcześnie, może za późno, ale chcę wiedzieć co w nim pominąłem,, a skoro wam się tak podobał to moglibyście mieć coś na jego obronę

ocenił(a) film na 9
Gerzee

Masz rację dyskusja na tym polega. Ja na plus mogę powiedzieć, że film ma dla mnie nieziemski klimat, zabójczą grę Rourke i za każdym razem jak go oglądam dostaję dreszczy :)

chemas

Dokladnie ,ten film ma to coś!

ocenił(a) film na 10
Gerzee

'' to jest czarna historia której nie zrozumiesz'' pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Gerzee

Kompletne dno to ten twój komentarz...

ocenił(a) film na 2
Nozix

jaka błyskotliwa riposta...żałosne jest, że nie można wypowiedzieć swojego zdania bez spotkania się z jakimiś debilnymi tekstami typu autorstwa Nozix. gust jest gust nie ma lepszego ani gorszego. będziesz wściekły całe życie jak do tego nie przywykniesz. peace.

ocenił(a) film na 9
Gerzee

Każdy ma swój gust ale krytykę trzeba porządnie uzasadnić a twój komentarz odnośnie filmu był niestety poniżej krytyki.

ocenił(a) film na 2
Nozix

argumenty pojawiają się potem, w komentarzu

ocenił(a) film na 9
Gerzee

Wypowieź w styu kompletne dno, nie dałem rady wysiedzieć do końca, to żadna wypowiedź.

Gerzee

"kompletne dno, nie byłem nawet w stanie doczekać do końca. nie polecam"
Na pewno lepiej byś nakręcił i wyreżyserował, nie musiałeś filmu oglądać do końca, z pewnością jest gatunek który bardziej lubisz i oglądasz z przyjemnością.