PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30903}

Bulwar Rumu

Boulevard du Rhum
1971
5,5 308  ocen
5,5 10 1 308
Bulwar Rumu
powrót do forum filmu Bulwar Rumu

Trafiłem na niego dziś prztykając pilotem po kanałach,ciągnął się już ze 20 minut.Puścili go w TVP 1 z napisem premiera w prawym górnym rogu ekranu,myślałem że to jakiś nowy film,patrze a tu 1971 rok z Brigitte Bardot.Początkowo mnie zainteresował,ale potem trochę mniej i już do końca oglądałem go na pół gwizdka czyli patrzyłem w komputer a z tyłu w tv. leciał se film,od czasu do czasu zerknąłem na piękną BB.Swoją drogą stary film,a jakość i styl jakby był zrobiony wczoraj,dlatego z początku się pomyliłem.Ciekawe czemu z takim poślizgiem puściła go Polska Telewizja,Brygida zdążyła się już bardzo postarzeć,Lino Ventura odszedł dawno z tego świata,a i mnie spoooooooro latek przybyło,i wieeeele się zmieniło.

Matiasparviere70

Ja dzisiaj po raz pierwszy oglądałam ten film. Cóż, Brigitte Bardot to i aktorka i gwiazda. Lino Ventura świetny, jak zawsze ... szkoda, że cykl "Lato z Bardotką" był taki krótki i już się skończył.
Brygida owszem w realu jest starsza, ale na ekranie piękna i młoda : Bez operacji plastycznych i botoksu! Wygląda wspaniale, tańczy i nieźle śpiewa.
Lino Ventura nie żyje, ale pozostały filmy w których grał. Bardzo dobrze grał.