PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=790350}
6,5 42 tys. ocen
6,5 10 1 42432
6,5 28 krytyków
Bumblebee
powrót do forum filmu Bumblebee

Po gorszych wynikach finansowych i coraz większej ilości zabitych szarych komórek przez poprzednie odsłony serii, ratowaniem marki miał zająć się Travis Knight, reżyser znakomitej animacji poklatkowej "Kubo i dwie struny". Czy ta sztuka mu się udała? Czy Bumblebee faktycznie jest powiewem świeżego powietrza w zadymionym od bayowskich eksplozji świecie Transformers? Cóż, tam gdzie Michael Bay widziałby powód do kolejnego wybuchu i sceny z wypinającą się nad maską samochodu Megan Fox tam Travis Knight sięga po ciepło przyjaźni, urok i rozwój sympatycznych bohaterów. Tam też spin-off Transformers i jego reżyser wygrywa najbardziej. Wygrywamy i my, widzowie, bo w końcu dostajemy Transformersy na jakie zasłużyliśmy.

Cała recenzja: http://okiemfilmoholika.pl/filmy/bumblebee-recenzja-filmu-2018/

ocenił(a) film na 6
rool72

xD nawet nie zrozumiałeś co miałem na myśli

ocenił(a) film na 6
rool72

i niby czemu uważasz że ocenianie tutaj filmów to nieporozumienie? Ja uważam ze nieporozumieniem jest jarać się filmami typu 365 dni/ Grey, ale ludzie to robią i będą robić, więc tak trochę od czapy wziąłeś to stwierdzenie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
kudagetchire44

odpowiedź 10-latka

ocenił(a) film na 6
arieljarosz

I przy okazji kolejny troll

ocenił(a) film na 1
arieljarosz

oj jak ładnie płaczesz dzidziusiu :D

ocenił(a) film na 6
kudagetchire44

Ojoj, biedne zakompleksione dziecko, rodzice ciebie nie karmią?

ocenił(a) film na 6
arieljarosz

A zapomniałem, najpierw trzeba ich mieć

ocenił(a) film na 1
arieljarosz

Gdzie on był trollem jak ty to mówisz

ocenił(a) film na 7
zdziechu24

Bardzo dobra recenzja, nie sposób nie przyznać racji autorowi. Kto by się spodziewał, że spin-off Transformersów okaże się filmem z duszą.