swoją opinię co do filmu wyraziłam, dziś oglądając go po raz któryś z kolei wpadła mi kawałek, którego nie udało mi się znaleźć w sieci po naprawdę mozolnych poszukiwaniach, oto tekst:
"Baby
See me
Call, baby
You seem cold, oh
I fall
- ln love
- Bye!
Come, please
Hold me
Goodbye
Aye, aye, here come the troops."
ja również w ogóle nie umiem tego znaleźć a szukam już od bardzo długa... znalazłyście może ten tytuł??
kurde no :( jedyna strona jaka mi wyskakuje po wpisaniu fragmentu tekstu tej piosenki to napisy z filmu.. posłuchane....
no i kurde dostałam na maila wiadomość, że przyszły 2 nowe odpowiedzi i prawdopodobnie z tytułem tej piosenki i kurde wchodzę, patrzę - i nic nie ma!! co jest grane ;/
Moderator usunął moje posty. Coś mu się nie podobało.
W ogóle przeprowadziłem małe śledztwo w Internecie. Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. Ta dobra:
TYTUŁ/WYKONAWCA: Clint Mansell - "Live" (wg. IMDB - tam też były dwa tematy, w których Internauci szukali tytułu tej piosenki);
Teraz zła wiadomość:
Clint Mansell jak wiadomo stworzył Soundtrack do "The Hole" - są dwie wypuszczone ścieżki: OST z piosenkami typu "Inspired By" (klasyczny Soundtrack jak Hollywood przykazało z różnymi wykonawcami) i "Expanded Score" (z 15-stoma piosenkami Clinta Mansella). NA ŻADNYM Z NICH NIE MA TEJ PIOSENKI. Jest na trzecim, "Original Score", który ma status UNRELEASED, czyli NIGDY NIE WPROWADZONY DO DYSTRYBUCJI.
Skąd to wiem ? Z IMDB i źródła - strony Mansella.
Tu masz 30 sekundową zajawkę z utworu, który w całości ma minutę i 52. sekundy długości:
http://www.clintatthecontrols.co.uk/clintatthecontrols/audio/20/6.mp3
Jak nie zadziała, to wejdź na:
http://www.clintatthecontrols.co.uk/clintatthecontrols/scoredetail.php?title=The %20Hole%20-%20Original%20Score
... i szukaj "Track 6".
--
Pozdrawiam
nooo i kapa :D......
ale dziękuję za tytuł, może jednak kiedyś uda mi się tę piosenkę znaleźć... :( ale skoro nie wprowadzony do dystrybucji... może na iTunes będzie do kupienia?
Witam,
mnie za to interesuje cały utwór nr 25 o długości 4:57 z tej płyty co podałeś link - czyli Theme z tego filmu.
Wiesz może jak się nazywa lub skąd można go dostać?
Poświęciłem sporo czasu na szukanie tego utworu w sieci ale nadal nic.
Film widziałem już bardzo dawno i zrobił na mnie wrażenie.
Co jakiś czas powraca do mnie jednak ten motyw.
Cudowny klimat ma ten utwór.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.