6,6 2,9 tys. ocen
6,6 10 1 2858
5,5 4 krytyków
Bunraku
powrót do forum filmu Bunraku
ocenił(a) film na 10
kati_jh

no właśnie dobre pytanie!!!
Już się doczekać nie mogę!!!

Lladia

Trzeba będzie poszperać w necie i poszukać. Też nie mogę się doczekać tego filmu

użytkownik usunięty
Frania89

Słabo, chyba w necie nic nie ma:(
Też szukam:)

ajjj i nic nie wiemy,niedobrze;/tak samo czekam na premiere 'i come with the rain' ale tu tez nam oczy mydla.a mowia 'szukajcie a znajdziecie'.szukamy i nic...pozdrawiam:)

kati_jh

premiera została oficjalnie przełożona na 2010 rok

ocenił(a) film na 10
Frania89

Przez trasę kocertową Gackta i 10 lecie jego kariery:( Szkoda, już się nie mogę doczekać tego filmu.

Lladia

Film będę oglądać tylko dla Gacusia;)niech już wyjdzie.

ocenił(a) film na 10
Kyanna

Jasne, że tylko dla niego. Raczej nie przepadam za amerykańskimi filmami:/ Ale Gacchan na dużym ekranie *_*

Lladia

Dla mnie bez różnicy czy na duzym czy na małym, wazne żeby był;) mam tylko nadzieję ze jego gra poprawiła się od Moonchild;) ale jak nawet zagra źle to i tak będę go kochać <3 i pomyśłeć, że niekrórzy nie wiedzą o jego istnieniu...

Kyanna

niedługo wszyscy się dowiedzą ;D skutecznie wszytskich zaznajamiam z jego muzyką i ludziom się ona podoba ;)

Frania89

U mnie nikomu się nie podoba, jeszcze uważają go za babę;) ale Gacusia obok Moore, Hartnetta, Perlmana i Harrelsona z chęcią zobacze.

Kyanna

dlatego byłam niepocieszona, kiedy się okazało, że premiera została przeniesiona ;( fakt jak kibieta wygląda, ale zajebiście śpiewa ;D

ocenił(a) film na 10
Frania89

Moim zdaniem w porównaniu do innych muzyków japońskich on wygląda bardzo męsko. Bishonen to przecież właśnie taki typ urody, nieco androgeniczny. Mnie właśnie tacy faceci się podobają:)

Lladia

No na niektórych fotkach hyde bardziej kobietę przypomina niż Gackt ;D Ale ja tam lubię ich wszystkich, bo tworzą genialną muzykę.

Frania89

Akurat mi to nie przeszkadza, dla mnie i Gacuś i Haidzik są facetami, w dodatku cudnymi;)gdzie ja do tej premiery doczekam...

Frania89

na lato 2010... jeszcze rok.... a szybko zleci

Frania89

ja tam chce obejrzec film a nie jednego aktora.....

ocenił(a) film na 10
kati_jh

Bo nie jesteś fanatyczną fanką Gacchana:P

kati_jh

Hm, ja w sumie też. Po opisie stwierdzam, że MOŻE być ciekawie. Ale nie zwróciłabym uwagi na film, gdyby nie Gackt tak jak najprawdopodobniej ty nie zwróciłabyś, gdyby nie Josh :>

Gingers

Gackta szczerze nie lubię, jednak to on zwrócił moją uwagę na ten film. I być może pójdę na niego z czystej ciekawości.

ocenił(a) film na 8
kati_jh

Na oficjalnej stronie Gackta jest przy "Bunraku" stoi liczba 2011, więc chyba znowy przekładają.

cytat z gackt.com
2011年公開予定のハリウッド映画『BUNRAKU』
(出演:ジョシュ・ハーネット、デミ・ムーア他)の準主役に抜擢。
5月からは、初舞台『眠狂四郎無頼控』の主演・眠狂四郎を演じる。

asi147

chromolę takie czekanie :/

ocenił(a) film na 6
kati_jh

Co? 2011??
Chyba zaraz zemdleję;(
Mam nadzieję że styczeń 2011, bo to czekanie zaczyna być irytujące >:(