Bunt zmarłych

Shadow: Dead Riot
2006
3,4 785  ocen
3,4 10 1 785
Bunt zmarłych
powrót do forum filmu Bunt zmarłych

Ożesz k***a !!!

ocenił(a) film na 1

Naprawdę chciałem obejrzeć ten film ale się poprostu nieda!!! jest tak tandetny i debilny że po 20 minutach zacząłem przewijać a po pół godziny oglądania wyłączyłem to ścierwo. Przypomina mi trochę filmy które kiedyś leciały na wizja1 czy jakoś tak - taki niby horror czy sf, a w rzeczywistości zrobiony tylko poto żeby pokazać trochę cycków. Żeby jeszcze te panienki były jakieś ładne!!!
Tony Todd naprawdę chyba cienko stoi z chaisem że gra w takich "dziełach" pokroju Shadow Dead czy Minotaur.

ocenił(a) film na 1
atique

Wlaśnie ooglądnołem cały film... omg... jeszcze w życiu nie widziałem bardziej badziewnego, debilnego i sztucznego filmu... Kobieta umiera po odgryzieniu jej brodawki. No sory.... haha... Ten film to nieporozumienie roku chyba... w pełni zasługuje na 1... nie wiem dlaczego ma note 6+... przecież to taka kompletna żenada pozbawiona fabuły, że się płakać chce... Szczerze i z całego serca odradzam wam oglądania tego filmu... no chyba, że nie masz co robić z czasem.

ocenił(a) film na 1
GrEnu

Film - porazka. Obejrzalem 40 min i wiecej nie moglem. Respect dla tych, ktorzy wytrzymali do konca. Odradzam, stracone 40 min zycia

GrEnu

wież mi że również oszczekany jako głośny film "Necro"... był 100x gorszy od tego.. (szczególnie dziecko /niemowle/ ewidentnie dyndające na wędce i rzucające sie dorosłym do gardła oni nie mogli go oderwać aż bobas swoją masą powalał ich na ziemie i zagrywał ehhh... i to tylko jeden z niewielu przykładów głupoty w tym filmie...)

a w buncie zmarłych... ja to ogladałem no wiecie jak sie ktoś spodziewał dzieła na miare Romera /którego uwielbiam :D/ to ma pecha ja ogladnałem ten film spokojnie przyjemnie bez nerwów i bez zbednych nadziei.. i mi sie opłaciło.. jak ktos lubi troszke gore głupkowatego i pare cycków na ekranie spokojnie da sobie z tym rade.. i naprawde drażni mnie komentarz "najgorsza szmira jaka nakręcili"... mówicie za siebie wiec "najbardziej badziewny jaki ja widziałem"... bo zapewniam jako maniak wszystkiego co ma czerwone plamy na ekranie ogladałem tysiące horrorów... również kina "B" wiec może troche przywykłem.. ale nie jest najgorzej... no tylko tak dla zabawy nic wiecej ;) raz ogladnac i zapomnieć...

co nie znaczy że nie lubie ambitnego kina.. najbardziej lubie trilery w stylu milczenie owiec, słaby punkt itp wiec darujcie sobie uwagi że lubie tylko kicz ogladać i sie nie znam.. ;)

KAŻDY MA SWOJE ZDANIE -> taki urok forum ;]

bestia666azazyl

oczywićsie miało być "WIERZ MI" niestety z rozpedu i w nocy różne rzeczy wyskakuja na monitorze ;)

bestia666azazyl

"szczególnie dziecko /niemowle/ ewidentnie dyndające na wędce i rzucające sie dorosłym do gardła oni nie mogli go oderwać aż bobas swoją masą powalał ich na ziemie i zagryzał ehhh.." - ten opis rozbawił mnie przednio :D

atique

Dokładnie was rozumiem, film do bani...polskie kino przy tym jest potęgą:))

atique

Tony Todd ? A kto to jest - 2 nieznaczące role w dobrych filmach, a reszta to same popłuczyny tego pokroju... A jeszcze w większości i tak gra role drugoplanowe...Podrzędny aktorzyna telewizyjny...

ocenił(a) film na 1
oczywazki

Niby tak, ale dzięki Candymanowi i Nocy żywych trupów - które moim zdaniem należą do klasyki horroru, Tony zaczął być kojarzony z dobrymi filmami grozy. A tu nagle wyskakuje w takich badziewiach... szkoda go...

ocenił(a) film na 1
atique

Poza wyżej wymienionymi tytułami zagrał jeszcze w "Plutonie".
@bestia666azazyl
Jaki "Necro"? Daj namiar, linka do strony o tym filmie. Jak piszesz że był 100x gorszy od "Shadow dead riot" to ja muszę go zobaczyć! :)