"Burleska" będzie kolejnym filmem, który ukaże się premierowo w cenie 29,99 zł. Świetna inicjatywa ze strony Imperial-Cinepix i Edipresse, które wspólnie DVD w tej cenie wydają. "Burleska" nie jest filmem, który by mnie mocno interesował, ale w tej cenie na pewno nabędę.
Film ukaże się w wydaniu z książką w twardej oprawie, podobnie jak "Czarny Łabędź". Data wydania: 9.06.
Najpewniej będzie dostępny także w kioskach, z Vivą.
Więcej info TUTAJ: http://dodatkidogazet.pl/film/rid,20771,dd,burleska.html
biorąc pod uwagę cenę i jakim czasie ten film wyszedł mogę stwierdzić bez oglądania,że to gniot.Zresztą Aguilera sama mówi za siebie
Akurat ceną bym się nie sugerował, Imperial-Cinepix wypuszcza za 30 zł po prostu popularne tytuły, za tyle wyszło już "The Social Network" i "Czarny Łabędź". Mam nadzieję, że większość Polaków nie wyznaje zasady, że jak tanie to kiepskie, bardzo podoba mi się inicjatywa z wypuszczaniem premier w takiej cenie.
Super, że o tym piszesz, bo denerwuje mnie chwalenie się tym, skąd się ten film ściągnęło... Może jestem jakimś cholernym dinozaurem, ale z szacunku dla twórców, wolę film obejrzeć na dvd w oryginalnym opakowaniu...
można być za lub przeciw ściąganiu(moje zdanie nie ma tu znaczenia) ale wypowiedzi jak ta powyżej to zwykłe reklamy wynajmowanych pr'owców(tzw.szeptany pr).Bądx tak dobry i nie pisz,że to super
Świetnie byłoby jeszcze, gdyby - skoro to MUSIACAL - istniała na płycie druga ścieżka z napisami wyłącznie pod piosenki. I gdyby jeszcze przetłumaczyli WSZYSTKIE piosenki. Może się czepiam, bo przecież utwór o diamentach to stary szlagier, ale wkurza mnie takie potraktowanie materiału po łebkach. Piszę to w trakcie oglądania i po 20 minutach filmu mogę stwierdzić, że na razie przetłumaczyli piosenkę nr 2 (Cher śpiewa o Burlesce) i piosenkę nr 4 (Kristen Bell o "dentyście") - jak się właśnie okazało tylko jej początek.