PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462257}

Burleska

Burlesque
2010
7,0 87 tys. ocen
7,0 10 1 87318
4,3 18 krytyków
Burleska
powrót do forum filmu Burleska

Burlesque 6/10

ocenił(a) film na 7

Witam wszystkich,
Byłem na tym filmie wczoraj w kinie i muszę powiedzieć, że nawet mi się podobał. Film oceniam w skali od 1-10 na 6 czyli według skali serwisu filmweb.pl oznacza, że film był niezły.
Idąc do kina i mając już kupiony bilet usłyszałem, że pomimo dobrej obsady (jeżeli dwie znane piosenkarki można uznać za dobre aktorki) film dostał słabe recenzje i ogólnie został skrytykowany przez krytyków. Po wyjściu z kina mogę powiedzieć, że nie było, aż tak źle i wszystkim którzy chcą wybrać się na seans mogę powiedzieć, że jeżeli nie ma nic ciekawszego na co można wydać te dwadzieścia kilka złoty to możecie spróbować to obejrzeć.
Osobiście uważam, że reżyser zbyt skupił się na pokazywaniu kobiecych ciał (nie mówię tu o nagości bo takiej chyba nie było), fabułą bardzo fajna no i oczywiście jeżeli chodzi o dwie gwiazdy muzyki pop to myślę, że soudtrack też będzie niezły.

pozdrawiam

Hiras_fw

Film mi sie spodobal choc powiem szczerze bylam sceptycznie do niego nastawiona.Bardzo mi sie spodobala piosenka ktora zaspiewala Christina po scenie milosnej:)nie wiecie moze czy to jej piosenka?