Przepraszam ale co to ma kurna być ?? Cher nominowana do Złotej Maliny to chyba żart.
Oglądałem ten film w kinie 6 razy i Cher jest tam prawdziwą gwiazdą. Jak już mają dawać tą
złotą malinę to Pni Paris na pewno jest chętna.
Sam byłem 5 razy na Mamma Mia, a to, że wyzywają sie Polacy to nic nowego, myślą, że są ponad innymi.
mysle ze zlota malina dla Cher zasluzona, nie za piosenke ale za gre. Plastyka twarzy pozbawila ja aktorskiego wdzieku i tym zasluguje na maline.
A gdzie żeś to widział???
Przecież premiera w Polsce jest dopiero 11 lutego 2011???
Mieszkam i pracuje w Amsterdamie wiec kasę mam a bilety nie są aż takie drogie ;)
Widzicie? Widzicie? U nas wszystko jest, sklepy, kina, salony, restauracje, tylko kurczę pieniedzy na to brak, bo w tym kraju zarabia sie marny ochlap. A za granica tez wszystko jest, tylko ze tam mozna sobie pozwolic na cokolwiek. A ja sie pewnie bede musial zaopatrzyc w dvdripa, ale szanuje Sher np. za filmy takie jak Moonstruck albo Mermaids. Szkoda ze na szacunku sie konczy :)
Najpierw wytłumacz się z ocenienia na 10 filmu "Straszny film 5". Wtedy ewentualnie wezmę twoje zdanie pod uwagę. :)))
ja go wytlumacze - koles pracuje i mieszka w Amsterdamie, byl nacpany jak ogladal "straszny film" ale wrazenia pozostaly;) ale zeby 6 razy ten sam film w kinie ogladac w tak krotkim czasie - albo klamiesz, albo zmien dilera;)
Na film poszedłem tylko ze względu na cher w Amsterdamie jest dużo fanów i tak załapałem się 3 razy a kolejne 3 byłem ze znajomymi...
Pedały masz w rowerze ;)
a no tak zapomniałem Polska wciąż zajebiście tolerancyjna
Jak na swoje 65 lat Cher wygląda imponująco, szkoda tylko że to takie sztuczne ;) ale głos ma ciągle ciekawy
no pewnie - ja zanim wroce do tego samego filmu minie przynajmniej pol roku - 6 razy w 2 miechy to za duzo
A dlaczego? Ja sam, jak kiedyś byłem jeszcze wielkim fanem Whitney Houston, obejrzałem "Bodyguard" chyba z 7 razy w ciągu 3 miesięcy ;D
Nie wspominając o "Amelii"...
No cóż, Diwon60, zdecydowanie mnie przekonałeś do obejrzenia filmu :)
Film obejrzany, całkiem sympatyczny, i nawet zakończenie dość zaskakujące, aczkolwiek film bez zaskoczeń;) No i Cher faktycznie nie zagrała zbyt fantastycznie :-P Christina zdecydowanie lepsza :))))
No i Diana Agron! Krótka, acz treściwa rola :D
wyzwał ciebie od pedałów bo jego nie stać aby pójść do kina albo chciał Ciebie sprawdzić bo sam nim jest:) nie przejmuj się ten kraj jest chory, zawiść i złość. Wiesz jeżeli kogoś nie stać by pójść do kina 6 razy to znaczy że musi być bardzo biedny. Ja też chodziłam po kilka razy na dany film, który oczywiście mi się podobał. Także mieszkałam kilka dobrych lat za granicą i czasami jak patrzę na nasz chory kraj chory rząd to aż mi się nie dobrze robi! Ludzie powinni się jednoczyć a niestety polityka dzieli i o to im chodziło aby nas podzielić, i potem takie przyjemne komentarze i wyzwiska, po prostu zacofanie. Są jeszcze ludzie normalni i kulturalni także Diwon60 nie przejmuj się:)
Ja chyba tez się przeprowadzę....nie będę zacofana ? Bo kulturalni są poza granicami PL wnioskuje z twojego komentarza .
To nie tak Polska jest ok ;) Ale zawsze zdarzy się ktoś taki ....
ja już dawno wyprowadziłem się z polski i nie żałuje chociaż zawsze chętnie wpadam do rodziny... no i polska kuchnia jak dla mnie nie zastąpiona
Polska jest ok:) ha, ludzie tu tak są podzieleni, będzie coraz gorzej ale to nie chodzi o to, bo tu pisze się o filmach, a tamten chłoptaś zachował się bardzo nie ładnie. Po co wymieniać wady tego kraju, każdy chyba sam wie i widzi.
Po pierwsze, rozbawiło mnie "Wiesz jeżeli kogoś nie stać by pójść do kina 6 razy to znaczy że musi być bardzo biedny." (ze względu, że jest to tekst pisany ciężko wyczuć czy jest to cyniczne lub nie dlatego rozbawiło), a po drugie, skoro nie mieszkasz w Polsce od kilku lat to może powstrzymaj się od komentarza odnośnie Polaków. Wydaje mi się, że chyba wszędzie są takie tendencje w społeczeństwie.
ja mieszkam w Polsce więc mam prawo komentować co widzę i słyszę, poza tym to co napisałam to była odpowiedź na posta od bardzo nie kulturalnego gościa
Skoro mieszkasz w Polsce to nie widzisz, co dzieje się w innych krajach. A zaskoczę Cię. Wszędzie są ludzie i "parapety". Myślisz, że w krajach, gdzie jest wszystko legalne każdy obywatel się na to zgadza? No chyba nie...
A chyba wiesz, że to Ty tworzysz ten kraj, więc jesteś taka, jak wypisujesz.
Gratuluję Ci.
Ludzie opanujta wy się !
Przestańcie Wy wrzucać na Siebie nawzajem. w każdym kraju są ludzie i są chamy.
A tak btw wydaję mi się, że Diwon60 tym, ze była 6 razy w kinie chciała pokazać, jak bardzo jej sie podobał film, a na jak bardzo jest bogata.
Jejku! Się ekscytacja zrobiła bo ktoś poszedł 6 razy do kina na jeden film... Spójrzcie na fanów Star Wars... Ile razy by do kin coś nowego nie wyszło (starego z resztą też) tyle razy rekordy biją w ilości odwiedzin sal z wielkim ekranem... Z resztą rozumiem ich... Dalej z własnego lub znajomych doświadczenia: znajomy był na Władcy Pierścieni - Drużyna Pierścienia aż UWAGA! 12 razy!!!... (no ale był z niego niezły fan twórczości Tolkiena)... Kontynuując listę bezsensownego oglądania filmów w nieskończoność... Na pierwszym roku studiów ze znajomymi przy piwku przez miesiąc codziennie CONAJMNIEJ RAZ oglądaliśmy Asterixa i Obelixa Misję Kleopatra... (proszę nie komentować ponieważ nie zapijaliśmy przy tym ostro i nie zażywaliśmy innych używek, po prostu sześcioosobowa grupa „odhamiała” się przy lekkim filmie...).
A teraz na koniec. ILE RAZY NA ŚWIĘTA NIE LECIAŁ BY KEVIN SAM W DOMU TYLE RAZY LUDZIE GO OGLĄDAJĄ I OGLĄDAĆ BĘDĄ... Więc powiedzcie czy komentowanie i tworzenie masakrycznego tematu na temat ilości oglądania danego filmu (w kinie czy gdziekolwiek indziej) ma większy sens?
6?! ja raz nie potrafiłam, obejrzałam, ale z trudem, biorąc pod uwagę musicale, które widziałam to to była jedna wielka nuda i na dodatek żadnek piosenki, która by mi się naprawdę spodobała
Nominacja Cher jak dla mnie zasłużona - wygląda jak figura woskowa. Kryska sobie poradziła, ale najlepszy był moim zdaniem tradycyjnie już niedoceniany Stanley Tucci. Cały film to taka średnia produkcja, muzyka świetna, ale niektóre zdjęcia i ujęcia po prostu żenujące...
Najśmieszniejsze jest to, że Divon60 napisał, że podobała mu się Cher i oglądał film 6 razy, a rozwinęła się dyskusja na temat: Polska vs reszta świata, homofobia, ogólna nietolerancja, sytuacja społeczno-gospodarcza kraju...
swiezo po kinie. bardzo dobry lekki przyjemny film. serdecznie zachecam do obejrzenia
po przeczytaniu kilku komentarzy wbrew sobie zapragnęłam obejrzeć ten film (słyszałam, że "pedałom" się podoba, więc może być niezły ;) ale ja tak szczerze, okrutnie nienawidzę Aguilery oO Da się ją przeżyć? :|
Cher może i była dobrą aktorką jakieś 20 operacji wcześniej - teraz jej twarz pozbawiona jest całkowicie mimiki więc wygląda jak silikonowa kukła (głos nadal świetny na szczęście). A film banalny i naiwny i nawet muzyka go nie ratuje. Odnosi się wrażenie że nakręcono go tylko po to aby ponownie zwrócić uwagę na przebrzmiałą gwiazdę Christinę Aguilerę. Żałosną jej próbę naśladowania za wszelką cenę modnej Lady Gaga można podziwiać w teledysku "Not Myself Tonight" (tak samo robi Doda w Bad Girls). Nie oglądać a jak już koniecznie to lepiej Moulin Rouge, tam przynajmniej był jakiś pomysł na film.
udzie zeby swoj kraj i narod obsmarowywać...wstyd;/ (to do pozostalych) a do ciebie markiewa to z calym szacunkiem ale przywal sobie czymś w glowe zanim zaczniesz ponownie bredzic o kopiwaniu lady gagi przez xtine. niewiele dziecino widzialas, skoro tak sadzisz.
Ja bredzę? No to sobie obejrzyj i poczytaj:
http://www.homorazzi.com/article/christina-aguilera-not-myself-tonight-lady-gaga -bad-romance-comparison-copy-ripoff-perez-hilton-pictures-music-video/
A tak na marginesie do szkoły dane mi było jeździć ogórkiem (jeśli wiesz co tak było nazywane) więc pewnie to ty mógł/mogla byś być moją dzieciną.
Pozdrawiam.
Bredzisz bredzisz, GaGa kreatywna? Od wszystkich coś "zgapia" Madonna, Rosin, Grace Jones, GaGa to jedna wielka kalka. Kryście nie dorasta do pięt. Wokalnie ją miażdzy.
Również nie rozumiem nominacji do złotej maliny. Cher pojawiła się po 11 letniej przerwie na dużym ekranie. Stworzyła ciepłą, zabawną, z lekkim mrugnięciem okiem do widza - postać. Wydaje się być trochę zmęczona - fakt, ale jej wykonanie "You Haven't Seen The Last Of Me" uważam za fenomenalne. Uważam, że udało jej się nadać szczególny charakter temu filmowi.
markiewa po co mi wysylasz jakies mierne linki? znam doskonale teledysk i cala tworczosc xtiny jak i gagi i musisz po prostu niewiele wiedziec o muzyce i caloksztalcie skoro sądzisz ze to gaga jest kopiowana.. co do dzieciny, po raz kolejny sie do ciebie zwróce: DZIECINO, nie chodzilo o wiek, a o mentalność..;)