PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462257}

Burleska

Burlesque
2010
7,0 87 tys. ocen
7,0 10 1 87318
4,3 18 krytyków
Burleska
powrót do forum filmu Burleska

Rewelacja 10/10

ocenił(a) film na 10

Długo czekałem na premierę tego filmu i może od razu napiszę,że wraz z koleżanka wyszedłem po premierze mocno podekscytowany. Killerem filmu jest na pewno Cher, i fenomenalny głos Aguilery. Tego się nie da po prostu opisać,ale gęsia skórka na całym ciele i co chwila przeszywające ciało dreszcze to chyba najlepszy dowód na to, jak fantastyczny głos ma Kryśka. Fabuła jest bardzo prosta i dość przewidywalna przez co film jest lekki,ale przecież taki ten film powinien właśnie być. To jest burleska,to ma być świetna rozrywka,i taki właśnie jest ten film. Ten film opowiada też o marzeniach,i być może ja tez tak bardzo personalnie go traktuje. Ulubiony cytat z filmu "bo nikt nie miał tam takiego życia,którego mogłabym mu zazdrościć".
Polecam film z całego serca. Ludzie wychodzący z kina byli w świetnych humorach.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
xscape

"Ludzie wychodzący z kina byli w świetnych humorach."
No i właśnie o to chodziło:)

ocenił(a) film na 10
apaczos

Czy to jest jakaś aluzja do mojego zdania, czy to po prostu Ty twierdzisz,że tak byc nie powinno ? Czy też może jesteś z tych co oglądają tylko mega "ambitne filmy" z których ludzie wychodza wkurzeni,że wydali tyle kasy na gniota ?

xscape

podpisuję się pod tym i zgadzam całkowicie:) od zawsze wiedziałam że Christina jest rewelacyjna ale teraz była jeszcze lepsza - oczywiście mam na myśli talent wokalny

ocenił(a) film na 8
xscape

No z tym 10/10 bym nie przesadzał, ale zgadzam się że film był rewelacyjny :) Co prawda nie oczekuje że komuś się spodoba jeśli nie ma słuchu i nie docenia umiejętności wokalnych. Ale z drugiej strony jeśli ma odrobinę gustu i słuchu muzycznego, to film nie ma prawa mu się nie spodobać :)

xscape

Oczywiście, że los bohaterów jest przewidywalny, ale to i tak mnie nie obchodziło oglądając ten film. Występy dziewczyn na scenie są tak widowiskowe, że zapłaciłbym te 20$ za wejście do takiego klubu :P Dwa występy Cher pokazały, że jeszcze tkwi w niej wielki potencjał. Na sam koniec zostawiam Krysię, która swoim głosem powodowała wielokrotne wzmożone występowanie dreszczy na skórze :) Oczywiście zalecany dobry odtwarzacz dźwięku, najlepiej kino :) Zdecydowanie jak ktoś chce oglądać ten film na laptopie, niech sobie lepiej odpuści. Pierwszy występ Aguilery na scenie, gdy zaśpiewała, po prostu powalił.

ocenił(a) film na 7
camikazee

dokładnie, bardzo chciałabym zobaczyć na żywo takie show! I DLATEGO WŁASNIE TEN FILM NAPRAWDE NIE BYŁ ZŁY!!