PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462257}

Burleska

Burlesque
2010
7,0 87 tys. ocen
7,0 10 1 87318
4,3 18 krytyków
Burleska
powrót do forum filmu Burleska

Warto?

ocenił(a) film na 9

Warto iść do kina, czy lepiej ściągnąć ten film na kompa? A może poczekać na dvd? A może...

Ps. Bardzo podoba mi się tytuł filmu/nazwa teatru. :))

amelia000

zdecydowanie DO KINA :) ja się bawiłam dziś wyśmienicie! :)

ocenił(a) film na 7
amelia000

też polecam! może sama fabuła nie jest porywająca, ale te wszystkie występy naprawdę są cudowne. muzyka również. a w kinie to już w ogóle się to świetnie oglądało. warto!

ocenił(a) film na 9
amelia000

zgadzam się z poprzednikami, świetny film :) Christina genialna, a Cam grający Jacka uroczy i zabawny :), zdecydowanie lepiej w kinie!

ocenił(a) film na 8
amelia000

Również radzę wybrać kina. Film oglądany na monitorze komputera traci wiele. Byłam wczoraj na przepemierze i dobrze się bawiłam:)

ja_aneta

Kino, bo to jest właśnie taki film typowo do kina. Genialny jest, jeśli chodzi o rozrywkę :)

seamus

popieram wszystkich wyżej! :)

amelia000

Usłyszeć piosenki i obejrzeć numery taneczne w kinie - bezcenne :) Poza tym fabuła powalająca nie była, ALE humoru było więcej niż sie spodziewałam -> aspekt komediowy filmu na wielki plus.

ocenił(a) film na 7
Sharis

Zdecydowanie warto ;)

amelia000

Warto jak najbardziej. Właśnie wróciłam z kina i jestem zachwycona tym jak głos muzyka komponuje się z resztą. Do tego wciąga. ;-)

ocenił(a) film na 9
amelia000

Warto!!!!! Szczególnie jak Christina przywali głosem aż ciary przechodzą

silent8

oj zdecydowanie polcam pójście do kina. Christina i Cher na wielkim ekranie i ten głos. Dvd tego nie odda;>