Burleska

Burlesque
2010
7,0 87 tys. ocen
7,0 10 1 87490
5,0 17 krytyków
Burleska
powrót do forum filmu Burleska

nie wiem czy była nominowana do zlotych malin,ale powinna dostac nagrodę w trybie przyspieszonym.jej twarz to maska ,ktora nie jest w stanie przekazać zadnych emocji,nawet jej głos chyba poddal sie działaniu operacji plastycznych,wydaje sie z,ze kazde słowo sprawia jej bol,jest wiarygodna tylko kiedy śpiewa.ogolnie zepsuła film.aguilera zaskakujaco dobra,przy cher wypadla jak zawodowa aktorka,naprawdę nie widać roznicy przy profesjonalistach.klasa sama dla siebie jest stanley tucci,dopiero od jego poziomu mozna mierzyć poziom aktorstwa w tym filmie.sam film,nieoczekiwanie niezly,choc moja ocene moze zawyżac uwielbienie glosu ch.aguilery.

yahael

Powiem ci szczerze że mi nigdy Cher w żadnym filmie nie przeszkadzała. Uważam wręcz że we wszystkim i w filmie i w swoich teledyskach wygląda tak samo. Może się mylę bo jej dawniejsze filmy bardzo dawno oglądałem ale przyjemnie mi się na Nią patrzyło. Tylko i wyłącznie ze względu na Cher to oglądałem i dla śpiewu Kryśki.

ocenił(a) film na 5
yahael

Z tego co wiem, nie była nominowana do Malin. Za to dostała Oscara.

Emcee

Niestety ale była nominowana i nie wiem za co. Według mnie zagrała bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 5
kamil10025

Oj, oj! Internet głosi, że Cher została nominowana do tegorocznej Złotej Maliny za Burleskę właśnie! A żeby było śmieszniej, nominowane są też Liza Minelli i Barbra Streisand! Wszystkie laureatkami Oscara. Przykre.

Emcee

Cher i Streisand nawet podwójnymi laureatkami Oscara.

ocenił(a) film na 10
kamil10025

Cher ma jednego Oscara. Za "Wpływ Księżyca". :)

Castor95

No chodziło mi o nominacje :D trochę się rozpedziłem ;)

ocenił(a) film na 8
kamil10025

Moim zdaniem Cher wypadła świetnie, może nie jest zbyt kolorową i barwną postacią, ale mimo wszystko interesującą. No i głos jak dzwon!