możecie nie wierzyć ale jestem facetem, mam 21 lat, wychowałem się na blokowisku i słucham tylko hip-hopu a filmy jakie oglądam to typowe komedie albo filmy akcji, ale... ten film zrobił na mnie takie wrażenie że od 5 dni ogladam go codziennie wieczorem a tak ogólnie to juz ogladałem go tyle razy że prawie dorównuje howhigh'ajowi!! (czyli ok 20-30 razy) ku**a kocham ten film a szczególnie role christiny, żałuje tylko że nie grała w innych filmach bo naprawde ma potencjał aktorki i tylko trzymam kciuki za nowe produkcje w jej wykonaniu! uwierzcie jak osobie takiej jak ja ten film tak przypasił do gustu to chyba każdemu powinien się spodobać!!! ehh ide ogladać burleske :P pozdro
Popieram twoje zdanie lecz tylko po części. Faktycznie świetne wykonanie, genialne piosenki, choreografia i reszta na bardzo wysokim poziomie. Muzyka akurat w moim guście gdyż po pierwsze lubię pop a po drugie jestem fanem Krychy i Cher. Dodatkowy plus musical ten zbiera za dwie piosenki Etty James a mianowicie Something good and hold on me i Though Lover. Minusem jest jedynie fabuła która nie wychyla się ponad to co otrzymaliśmy do tej pory. Ja osobiście też wracam to niego wiele razy zresztą jak do każdego musicalu gdyż jestem fanem tego gatunku. Ale takiego zachwytu to nad nim nie miałem :DD A szczerze to jestem pełen podziwu dla ciebie za takie wyznanie i to w dodatku na forum.