Burleska

Burlesque
2010
7,0 87 tys. ocen
7,0 10 1 87488
5,0 17 krytyków
Burleska
powrót do forum filmu Burleska

Największy atut tego filmu to głos Aguilery. W ogóle jeśli chodzi o piosenki i choreografię to super, reszta.. ujdzie, taka tam komedyjka romantyczna ;)

ocenił(a) film na 8
agentka007

Aguilera ma nieziemski głos, szkoda że jej kariera poszła w całkowicie złym kierunku i nikt nie wykorzystał jej potencjału.

ocenił(a) film na 6
agentka007

Gdyby nie Christina ten film był by o wiele gorszy... ma niesamowity głos i miejmy nadzieję że nowa płyta którą obiecuje wreszcie wydobędzie w pełni jej talent

ocenił(a) film na 10
Sebastian_Cruz

Oceniłam film bardzo wysoko, kocham Kryśke, jej głos jest po prostu fenomenalny. Być może i fabuła filmu bardzo powszechna, ale mi sie bardzo podobał, aktorzy wspaniale dobrani. Nic dodać nic ujać poprostu 10/10

Milagros1986

Głos Christiny niestety nie ratuje tego filmu. Niewybaczalny jest błąd twórców tego filmu, którzy wychodząc z założenia, że jest to musical, największy nacisk położyli na sceny musicalowe. Zgoda - te właśnie sceny naprawdę robią wrażenie (choreografia, zdjęcia, wokal), ale prawda jest taka, że na tym koniec. Fabuła jest baaaaaardzo słaba, prościutka i niewymagająca - rodem z "Beverly Hills 90210" ;) A przecież musical to nie tylko muzyka i śpiew - od tego mamy płyty CD.

ocenił(a) film na 10
Sebastian_Cruz

''gdyby nie Christina ...'', o ile wiem to jest ona tu główną postacią, więc gdyby nie ona to by nie było filmu. to tak jakby oglądać film o jakimś psie i powiedzieć, że gdyby nie ten pies, to film byłby nudny. ;d