Burleska

Burlesque
2010
7,0 87 tys. ocen
7,0 10 1 87490
5,0 17 krytyków
Burleska
powrót do forum filmu Burleska

I mam głęboko gdzieś co o nim sądzą osoby, które nawet tego nie obejrzały , w dodatku nie zaśpiewałyby ani nie zagrałyby lepiej od Cher i Christiny !

Mi się bardzo spodobał, i na pewno zobaczę go jeszcze nie raz .
Tyle ode mnie .

ocenił(a) film na 10
vampir_tw

Tak, jak dla mnie to film tez jest bardzo dobry. Jeden z lepszych których oglądałam, a nie jestem fanką kina hollywoodzkiego.

ocenił(a) film na 9
vampir_tw

film cudowny! Uwielbiam obie i obie moim zdaniem świetnie zagrały. Lekki, porywający i ze świetną muzyką. Gorąco polecam! Musicale nie muszą być nudne! :D

aleera89

jasne - wmawiajcie to sobie

ocenił(a) film na 10
temteges

Każdy ma inny gust i to wy chcecie wszystkich zniechęcić do tego filmu.

asiabolly

Zgadza sie każdy ma swój gust :) film watr obejrzenia ale niestety nie mozna powiedzieć że Cher i Krysia świetnie zagrały że film był lekki, porywający i ze świetną muzyką bo to nie prawda ! ale co mi tam ogladajcie co tam uważacie za dobre. byle żebyście to wy mieli z tego radość i żeby wam sie podobało - i nie słuchajcie takich świń jak ja :) bo ja sie nie znam

ocenił(a) film na 10
temteges

No masz rację, nie można powiedzieć, że Cher i "Krysia" świetnie zagrały ale film nie jest taki zły.

ocenił(a) film na 9
asiabolly

To, że Tobie muzyka się nie podoba, taka a nie inna, nie znaczy, że była kiepska. Nie trafiła w Twój gust po prostu.

aleera89

Film był znośny i można było wczuć się w klimat. Dialogi akcja i gra aktorska powiedzmy sobie szczerze nie była najlepszych lotów ale to wiedziałam zanim obejrzałam film że nie mogę oczekiwać oskarowych roli po tym filmie. Mimo to oglądałam z przyjemnością ale mówienie że zagrały dobrze jest trochę na wyrost