PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=294554}

Byle zaliczyć

Gettin' It
2006
4,5 3,3 tys. ocen
4,5 10 1 3282
Byle zaliczyć
powrót do forum filmu Byle zaliczyć

Pierwszy raz dałem 1
Kompletna amatorszczyzna, przewidywalny, pełno błędów, denny scenariusz, denne aktorstwo, denny operator kamery i rezyser, tragiczna muzyka, płytkie żarty przy ktorych te z American Pie to perełki, a na domiar złego okładka płyty dvd jest bardzo zachecajaca i mozna sie tylko zawieść. Ja sie własnie zawiodłem.
Jedyny plus tego filmu to ładna blondynka, ktora swoja role dostala dzieki swojej urodzie i duzym "walorom", choc napewno nie talencie aktorskim.

lukass_3

Zgadzam się w 100%...
Wczoraj próbowałam obejrzeć, ale film tak mnie znudził, że zasnęłam ^^ Okładka była bardzo zachęcająca, a po namowach pana z wypożyczalnie, który stwierdził, że film jest w klimacie American Pie byłam przekonana, że to dobry film...

ocenił(a) film na 3
lukass_3

Film nie jest najgorszy, ale widziałem lepsze komedie tego typu.

ocenił(a) film na 2
lukass_3

Po zobaczeniu zachęcającej okładki na pudełku DVD, przeczytaniu super opisu i podpisu "American Pie i American Beauty w jednym" nie mogłem tego nie wypożyczyć. Film był baaaardzo baaardzo zły, w życiu się tak nie zawiodłem. Amatorszczyzną wieje na kilometr. Zdecydowanie odradzam!

ocenił(a) film na 1
lukass_3

zgadzam się z Tobą w 99.8%zostają te 0.02% na "walory"-to się nazywają
CYCKI/sorka może obraziłem któryś z Twoich ZMYSŁÓW/....
p.s.a tak w ogóle Ty w takich za przeproszeniech"filmach"nie szukaj talentów ?!?!!!