PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=294554}

Byle zaliczyć

Gettin' It
2006
4,5 3,3 tys. ocen
4,5 10 1 3282
Byle zaliczyć
powrót do forum filmu Byle zaliczyć

Straszny...

ocenił(a) film na 2

Co za kretyni kręcą tak idiotyczne filmy?! Głupota scenarzysty i reżysera ujawnia się w każdej sekundzie tego miernego filmu. Aktorzy beznadziejni, muzyka też do niczego, zdjęcia jak z filmu amatorskiego. Żarty są tak dobre, jak wymowa naszego jaśnie panującego nam prezydenta. Ogólnie syf straszny. Film nie jest nawet na poziomie AP 5: Naked Mile, któy tez nie był zbyt udany. Sam nie wiem czemu dałem 2/10. Nie polecam.

ocenił(a) film na 2
seqs

Pomysł na film był dobry jednak wyreżyserowania go podjęli się amatorzy i stworzyli kicz. Budżet musiał być naprawdę marny, oglądając go miałem wrażenie jakby był kręcony zwykłą kamerą przez nastolatka, o aktorach nie wspomnę. Chyba obyło się bez kastingu i zatrudnili ochotników ;]. Dałem również 2/10, wiedziałem, że film będzie mierny jednak spodziewałem się po nim czegoś więcej.

ocenił(a) film na 2
Nagashi

dokładnie film okropny, nuda a wykonanie pozostawia wiele do życzenia

ocenił(a) film na 3
silent8

ja tam jestem w 40 minucie gdy ta striptiserka mówi, że lubi cukinie :D

coś jak MRÓWKI W GACIACH, ale to nie to samo ;)

najlepszy motyw był jak spuścił się temu murzynowi na twarz :D tylko wtedy się śmiałem :P

jak narazie 3\10 dam, ciekawe co będzie po obejrzeniu :)

ocenił(a) film na 4
Patrynio

Dla mnie jeszcze smieszny był moment gdy ta panna którą on wczesniej pukal rzuciła w samochód swoim mega wibratorem :]

Mrówki w Gaciach to byl lepszy film mimo wszystko.

Dalem 4/10