super film. Nie dajcie sie oszukac niskiej ocenie.
Widać, że polscy krytycy nie znają się na filmach i nie wiedzą które dobrze oceniać, a które źle. Ten Film jest super.
Na angielskiej stronie pewnie całkiem inaczej jest oceniony, 10/10 daje. Polecam i pozdrawiam.
Wkurwiające jest to, że wszystkie sceny były nagrywane za pomocą jednej kamery (najgorzej było przy dialogach...).
Jak dla mnie tragedia,
moze i troche uśmiałam sie na tym filmie,
ale to z żalu, że wogóle takie coś nagrywają.
No ale są gusta i guściki.
Nie oglądałem, ale jak Czikita piszesz, że się troche uśmiałaś i dajesz 1/10 ,a nie chociaż te 3 to śmiać mi się chce :)
Nie rozumiem ludzi ktorzy oceniaja tutaj filmy mam wrazenie ze wiekszosc osob nie wie co to jest 1 tak naprawde to malo ktory film zasluguje na taka ocene a jak patrze to co 3 osoba daje film jako nieporozumienie tylko dlatego ze jest nudny , malo smieszny lub za dlugi pff zalosne takie powody sa
Żałosny to jest niestety ten film... Lubię tzw. "głupie" komedie, ale ten film jest po prostu strasznie słaby.. Aktorzy beznadziejnie nawet jak na komedię, humor bardzo słaby, a w sumie brak humoru - sam seks.. Aaa, zresztą, co się będę rozpisywał, kto chce to i tak obejrzy ;) Dla mnie niestety dno i żałuję ok. 40 minut spędzonych przy tym filmie (nie obejrzałem do końca).
"Na angielskiej stronie pewnie całkiem inaczej jest oceniony" Zanim to napisałeś, mogłeś sprawdzić. Na IMDb ma 3,8, więc jeszcze mniej niż na filmwebie. Nie da się ukryć, że film jest nakręcony jak najmniejszym kosztem, co widać po zdjęciach. Ogólnie ma niby grać na najniższych instynktach, jak wiele amerykańskich durnowatych komedii, jednak nawet to nie działa. Koszmar.