Casa Muda

La Casa Muda
2010
5,0 1,6 tys. ocen
5,0 10 1 1594
5,5 2 krytyków
Casa Muda
powrót do forum filmu Casa Muda

NIE POLECAM

ocenił(a) film na 1

nie polecam . dno i wodorosty . wieje nudą przez cały film a pod koniec na siłę wymyślone zakończenie lipa nie polecam

ocenił(a) film na 1
miejscowka_2

ten film jest gorszy niz dwno i wodorosty;)

ocenił(a) film na 3
luckygirl23

jak ktos nie moze zasnac wieczorem to niech obejrzy,to po 15minutach zasnie jak dziecko :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sylwester_3

Piszcie co chcecie mi się podobał .. miał w sobie ten klimat.Poprostu nie umiecie się w niego wczuć ....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
JacQu

"Kur.. nie ogarniam jak można filmowi przyznawać jedynkę tylko dlatego, że mu się nie podobał. "
No faktycznie , powód oceny filmu nie może być związany z tym czy podobał nam się :)
"Połowa z was ocenia filmy tylko czterema notami: 1, 8, 9, i 10 co jest wg. mnie niedojrzałe lub po prostu ten ktoś jest debilem. "
Każdy ocenia jak mu się podoba , to indywidualna sprawa, a oceny filmów na "filmwebie" są dla Ciebie wyznacznikiem - debilizmu? Mhm :D Pewnie komentarze na "pudelku" są wyznacznikiem inteligencji.

Nie obrażaj ludzi , od debili tylko dlatego że macie różne gusta filmowe. żyjemy w wolnym kraju , ile ludzi tyle opinii, dla Ciebie to może być arcydzieło , dla drugiej osoby gniot , ale to nie jest powód do obrażania , drugiej osoby :) To po prostu wiocha . :)
Ps. Możesz sprawdzić , sobie mój profil , sam zobaczysz ze oceniam filmy w skali od 1-10 . Ten film MOIM ZDANIEM zasłużył na 1 I TYLE

Pozdrawiam :)