PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=851829}
3,8 153  oceny
3,8 10 1 153
Castle Freak
powrót do forum filmu Castle Freak

Premiera była tylko 3 dni temu, więc pewnie na Filmwebie będzie można ocenić ten film gdzieś w połowie przyszłego roku. I to ma być największy polski portal filmowy?

Surgeon_OperatingTable

Powiem krótko zgadzam się na dzisiejszy dzień jest ten film z napisami a Filmweb jak polscy drogowcy nie czują się w ogóle zaskoczeniu tego okresu grudniowego...

Surgeon_OperatingTable

IMDB jednak lepsze. Świetność filmwebu dawno minęła.

ocenił(a) film na 7
skibaa10

Polecam też Letterboxd.

Surgeon_OperatingTable

Akurat w tym wypadku to dobrze, bo ten film jest tak koszmarny, że nie podlega żadnej ocenie.

mcl1

ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE FILMWEB ZSZEDŁ NA PSY PRZEZ TE WSZYSTKIE LATA ISTNIENIA , LICZA SIĘ TYLKO PINIĄDZE Z REKLAMY

mcl1

Naprawde tak uwazasz? Spodziewalem sie jakiegos slashera a dostalem to co dostalem. Nie chce spoilerowac aby nie trafil tutaj ktos kto jeszcze tego filmu nie widzial ale naprawde zaskoczenie pelne. Musze jeszcze obejrzec wersje sprzed lat. Ten film natomiast wedlug mnie spokojnie zasluguje na minimum 7. Moze podchodzac do niego spodziewales sie czegos innego?

terbi_2

Spodziewałem się slashera, ale wg mnie to nie był slasher. Były to nudy, fatalna gra aktorska i koszmarny montaż.
Mówiąc wprost wymęczył mnie ten film.

ocenił(a) film na 6
Surgeon_OperatingTable

Już można:)