Chłopaki mojego życia

Riding In Cars With Boys
2001
7,1 10 tys. ocen
7,1 10 1 10122
8,5 2 krytyków
Chłopaki mojego życia
powrót do forum filmu Chłopaki mojego życia

Niesety nie udalo mi sie zobaczyc ostatnich 15 minut filmu. Jaki byl koniec? help!

Angelique_92

Pod koniec filmu Jason przypominał sobie jak powiedział matce o tym, że to on wydał ją jej ojcu, gdy suszyła marihuanę i wtedy trafiła do aresztu. Beverly była oczywiście zła. Potem dojechała wreszcie z synem do jego ojca, by poprosić Raya o podpisanie zgody na publikację książki. Nowa żona Raya nie zgodziła się (uważała, że powinni dostać za to jakąś kasę), ale Ray pod pozorem pożegnania się z synem oddał mu dyskretnie podpisaną zgodę. W międzyczasie Beverly zdążyła strzelić focha i poszła na molo/przystań i tam jej syn pow jej, że zgoda jest. Była też rozmowa o tym, że Jason czuje że ma popraną psychikę i że obwinia o to matkę, ona jednak nie miała sobie nic do zarzucenia. W końcu dało im się dojść do porozumienia. Jason powiedział jej, że jest zakochany w Amelii i t z jej powodu chce wyjechać i że matka Amelii (czyli najlepsza przyjaciółka Beverly) o tym wie. Ostatecznie Beverly zgadza się na wyjazd syna i pozwala Jasonowi pojechać od razu do swojej dziewczyny. Mówi, że sama zorganizuje sobie powrót do domu. Prosi o przyjazd swojego ojca.
W ostatnich minutach Beverly i jej ojciec jadą razem autem, śpiewając "All i have it's dream", trochę rozmawiając o relacjach pomiędzy Beverly, a jej synem.

ocenił(a) film na 8
umberella

Dziekuje :*