PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=360215}

Chłopaki z baraków

Trailer Park Boys: The Movie
2006
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 7040
Chłopaki z baraków
powrót do forum filmu Chłopaki z baraków

Nigdy nie ogladalem tego serialu, wpierw ogladnalem film. Swietny, inteligentny humor, bohaterowie ciekawie zbudowani: jeden ciagle z drinkiem biega, drugi zawsze bez koszulki i tylko jego wielki beben pokazuja, bubbles nic nie musi robic wystarczy ze jest na ekranie :). Film stylizowany na dokument. Naprawde dobre motywy..
Dobra zabawa, serial uwazam za o wiele ogorszy.
Polecam

ocenił(a) film na 5
physphd

Kwestia gustu. Serial wypada oglądąć od początku: odcinek za odcinkiem. Jest o wiele więcej chorych motywów. Co chwila pojawiają się nowe postaci, które oczywiście mają niecodzienne przywary (Jaskiniowiec i fan hotdogów, Phil Colins - sprzedawca ryb i jego syn - wielbiciel Juliana itp., itd.). W filmie jest moim zdaniem za mało wyeksponowany Jim Lahey, który jest wg mnie najlepszą postacią w serialu (pijany chlor i dozorca parkingu, swą grą rozbawia do łez). Z odcinka na odcinek wszystko jest coraz bardziej pogmatwane, irracjonalne, chore (np. odcinek z Alexem Lifesonem - gitarzystą Rush, którego technicznym zostaje Bubbles). Wydaje mi się, że film serialowi nie dorównuje. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
rumcaj666

moze i masz racje. Z serialu ogladnalem kilka odcinkow i to jakos ze srodka wiec moze dla tego mnie nie przekonal. Ale nie da sie ukryc ze film jest naprawde dobrze zrobiony ze swietnie zbudowanymi postaciami.

physphd

Jak nie ogladales serialu to dlaczego mowisz ze film jest o wiele lepszy ??
Trzeba obejrzec takze serial aby porownywac !!