Czytałem książkę i aż szkoda mi,że Charliego zagra gwiazdka Disneya.
Mnie bardziej boli, że część filmwebowiczów od razu skreśla wszystkich aktorów, którzy swoją nogę postawili w jakimkolwiek filmie Disneya. Sam nie wiem ? Jakaś moda, jak ta na atak Zmierzchu ?
Zac Efron zagrał np. w Drodze do marzeń świetnie, w HSM na potrzeby filmu zmienił styl, ale i tam nie był zły.
zgadzam się. Nie powinno oceniać się aktora po jednym filmie. Ja uważam, ze Zac to świetny aktor i jeszcze zrobi wielką kariere i nie bedzie kojarzony tylko z HSM. a film świetny, poplakalam się ze trzy razy...
wiecie, co huczało mi po głowie przy niektórych scenach tego filmu? Jak ktoś jeszcze powie, że Zac Efron nie umie grać, to mu przy****dolę.
Zac Efron umie grać i to dobrze. Tylko, że niestety jest ładnym chłopcem i zawsze będzie postrzegany przez ten pryzmat (jak paru innych świetnych aktorów np. Ryan Philippe czy Leonardo di Caprio). Mam nadzieję, że wkrótce zagra w jakimś bardziej ciekawym filmie i uda mu się uwolnić od miana aktora Disneya. A co do roli w tym filmie to zagrał bardzo fajnie.