PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525889}
7,0 57 tys. ocen
7,0 10 1 56985
6,2 5 krytyków
Charlie St. Cloud
powrót do forum filmu Charlie St. Cloud

Czytałem książkę i aż szkoda mi,że Charliego zagra gwiazdka Disneya.

Apate

A widziałeś już film?? Skąd wiesz, że główny aktor sobie nie poradzi? ;P

Melanie_31

Mnie bardziej boli, że część filmwebowiczów od razu skreśla wszystkich aktorów, którzy swoją nogę postawili w jakimkolwiek filmie Disneya. Sam nie wiem ? Jakaś moda, jak ta na atak Zmierzchu ?
Zac Efron zagrał np. w Drodze do marzeń świetnie, w HSM na potrzeby filmu zmienił styl, ale i tam nie był zły.

ocenił(a) film na 10
siekiera0700

zgadzam się. Nie powinno oceniać się aktora po jednym filmie. Ja uważam, ze Zac to świetny aktor i jeszcze zrobi wielką kariere i nie bedzie kojarzony tylko z HSM. a film świetny, poplakalam się ze trzy razy...

ocenił(a) film na 7
madzik15

wiecie, co huczało mi po głowie przy niektórych scenach tego filmu? Jak ktoś jeszcze powie, że Zac Efron nie umie grać, to mu przy****dolę.

Apate

Zac Efron umie grać i to dobrze. Tylko, że niestety jest ładnym chłopcem i zawsze będzie postrzegany przez ten pryzmat (jak paru innych świetnych aktorów np. Ryan Philippe czy Leonardo di Caprio). Mam nadzieję, że wkrótce zagra w jakimś bardziej ciekawym filmie i uda mu się uwolnić od miana aktora Disneya. A co do roli w tym filmie to zagrał bardzo fajnie.