PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525889}
7,0 57 tys. ocen
7,0 10 1 56985
6,2 5 krytyków
Charlie St. Cloud
powrót do forum filmu Charlie St. Cloud

muszę przyznać,że parę razy się wzruszyłam.Film obejrzałam zupełnie przypadkowo,ale muszę przyznać,że Efron mnie totalnie zaskoczył.Był bardzo przekonywujący i czuję,że daleko zajdzie.Oby tylko zaczął grać jakieś ambitniejsze role i skończył z głupawymi komedyjkami romantycznymi dla 14-latek:/
ps.Ale piękny jest,nie miałam pojęcia,nie widziałam go wcześniej w żadnym filmie:)

ocenił(a) film na 9
renata_p1

Gra jeszcze w 17 again:) Też nawet niezłe. Widząc Efrona w Charlie St. Cloud nieźle się zniechęciłam, ale dał radę:)

ocenił(a) film na 8
renata_p1

Ja też przeżyłam mały szok widząc takiego Efrona...tzn takiego mniam ;)... i z niecierpliwością poczekam na kolejne jego role. Oby był jak wino- im starszy tym lepszy :). Jeśli chodzi o sam film, to unikałam go jak diabeł wody święconej, ale w końcu dopadł mnie kryzys i potrzebowałam słodkiego filmu- nie zawiodłam się :). Watro było :)

ocenił(a) film na 5
renata_p1

mnie jego słodkość nie interesuje:P , ale aktorstwo i faktycznie starał się i to było widać, daleko mu jeszcze do oceny 7/10 u mnie ale jest na dobrej drodze co pomału mu idzie ale jednaki, póki co jest lepszy od Patisona np. który aktorem jest marnym niestety
Pozdro

ocenił(a) film na 8
renata_p1

Najlepsza akcja z tym cmentarzem... może i byłby fajny film, ale zrąbali właśnie przez cmentarz. Każdy kto oglądał to wie... nie będę robić spojlerów...

ocenił(a) film na 6
renata_p1

ja przeżyłam to zaskoczenie co do Efrona oglądając "17 again". Nie ma co, ma chłopak talent, i chociaż zrobił sobie krzywdę występując w HSM, to chyba poradzi sobie z zerwaniem tej etykiety.
Co do Twojej opinii na temat filmu zgadzam się, miejscami aż irytujący, ale w sumie ujdzie ;)