Charlie i fabryka czekolady

Charlie and the Chocolate Factory
2005
7,1 370 tys. ocen
7,1 10 1 369505
6,4 49 krytyków
Charlie i fabryka czekolady
powrót do forum filmu Charlie i fabryka czekolady

Przed chwila wrocialam z kina. Film bardzo mi sie podabal. Jest oryginalny, ciekawie zrobiony. Depp jak zawsze swietny. Polecam.

Jen

Christopher Lee tez bdb. Szkoda ze pojawia sie na tak krotko

ocenił(a) film na 8
VvX

Generalnie dzieci tez były fajnie dobrane.Freddie Highmore (Charlie) grał juz z Deppem w "Marzycielu" więc jak pisał: "Praca z nim była fantastyczna w obu filmach". Mnie chyba najbardziej podobał się z tych małych Augustus i jego niemiecki akcent:)
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
VvX

Scenki z panem Lee były boskie. Oompa-Loompy też fajne, śpiewały głosem Danny'ego Elfmana, he he.

Tender_L

Ja czekam z niecierpliwością na ten film.Czy to prawda ze jest z tylko dubbingiem polskim?

ocenił(a) film na 8
BushiSan

Niestety tak. Wiecej pocztaj tutaj: http://www.filmweb.pl/Topic?id=329426 [www.filmweb.pl/Topic?id ...]

Jen

:( uuuu ale szkoda ....dobrze ze mam emule :)Wielkie dzieki !!!

ocenił(a) film na 6
Jen

Dubbingowanie filmu to zabijanie jego duszy. To jest ok dla dzieci ale powinny byc dwie wersje do wyboru. Na szczescie jak ktos wspomnial jest emule:D

ocenił(a) film na 8
Dynekk

Nie ma sprawy:P
Pięknie to ująłes..."Zabijanie duszy". Macie racje, Emule. Ale swoją drogą i tak to nie to samo. Coz ja juz film widzialam ale i tak obejrzałabym go jeszcze raz w Polsce - bez dubbingu:(
Ehh...