A pozatym to mam nadzieję że film nie będzie taki kretyński jak zwiastun.
Zwiatun nie jest kretynski...w tym cala sprawa..jest w stylu Burtona..dziwny, smieszny, a na pierwszy rzut oka beznadziejny..ale obejrzyj go kilka razy to z pewnoscia zobaczysz ze zwiatun jest naprawde doby..a jesli jednak niczego nie dostrzeżesz.. to nie warto żebyś szedł na ten film... ale TIM + DEPP. = świetny, dziwaczny i skupiony na Johnny’m film (z czego się bardzo ciesze) najpierw jak obejrzałam zwiastun to się załamałam..bo pierwsza mysl jaka mi do glowy wpadla to to że Depp wygląda jak Michale Jackson..albo że mogli użyć mniej niż 2 tony pudru hehe;) ale jak zobaczyłam to jeszcze kilka razy..to musze powiedziec ze jest naprawde fajne hehe;) niemogę się doczekać premiery!!!!!!
co do tego pudru to zauważ ... gdy Johnny grał u Burtona (a więc gdy powstawały najlepsze filmy na świecie:)) zawsze był jakiś ...biały :D nie mówie już o Edwardzie bo to wiadomo ale...w Sleepy hollow też, no a w Edzie W. ... też jakiś taki bielszy :D
Racja :). Ale jemu z tym kolorze całkiem ładnie :P. Nie zapomnijmy też o fryzurach. Widzę, że w tym filmie ma ją całkiem... oryginalną :D. Ale mimo wszystko najlepszą miał w "Edwardzie", zgadzacie się? Co do zwiastunu to nie jest głupi, ale zabawny - najlepsza końcówka ;)
W końcu to film przeznaczony dla całej rodziny, dlatego też ma tak specyficzny kształt. W zwiastunie zakochałam się od pierwszego obejrzenia, bo rozbawiła mnie ten infantylizm i magiczność; zapewne w kinie będę się czuć jak mała dziewczynka i rozdziawiać będę usta z wrażenia jakie na mnie wywiorą żywe kolory, aczkolwiek to wymieniłabym tą szczękę "Karolowi".
Nie no co ty szczęka mi sie właśnie bardzo podoba;] Coś w stylu Eda Wooda..;]
Zwiastun- fajne żywe kolory noi nie można się po filmie spodziewać wielkiego inteligenteo i jeszcze nie wiem jakiego filmu, bo przecież Charlie and the chocolat factory jest głownie dla całej rodziny A więc musi być na poziomie 7 latka;]
Zapewne będzie miły i lekki w oglądaniu.
A jeśli chodzi o Johnnego to uważam że już powoli robi się z niego bardzo wrażliwy i kochający dzieci "staruszek". To takie słudziutkie;] Wcześniej przecież grywał namiętnego kochanka;] A teraz tak pokochał dzieci. Zapewne jest to za sprawą jego własnych dziatków;]
Zapewne film będzie relaksujący i taki "dziecięcy" a pzytywnym słowa tego znaczeniu ma sie rozumiec;] Nie ma sie co spodziewac inteligentego kina...
Pozdrawiam
ale przecież dziecięcy-w pozytywnym znaczeniu - nie musi wykluczać inteligentnego!! ale jeśli już bym miał wybrać - to wolałbym dziecięcy !!!:D
no chyba ze inteligentego na miare 7 latka;]
Bo film jest chyba głównie dla takiej widowni. Na pewno będzie zamieszczał również coś dla starszej. Ale sam wiesz...
Na zwiastunie filmu odczułam takie wrażenie że to będzie naprawde słodki film, i wcale nie mówie że to mi sie nie podoba. Tylko wolałabym jeszcze jakies cechy dramatu, a nie tylko cechy kina familijnego. Mam nadzieje że będzie można sobie popłakać na filmie. Bo jak czytałam opis o czym "Charlie..." ma być to mi się to spodobało ,ale film zapewne będzie od prawie sameg początku słodki, a już napewno na końcu przesłodzony.
Pozdrawiam
eeeeeeh 7 latkowie często są mądrzejsi od 37 47 57 67 etc:)
Zresztą Burton taki już jest że u niego takie przesłodzenie - jak zresztą wszystko inne - nie jest na serio! Ale z drugiej strony z tego "wszystkiego nie na serio" można wyciągnąć coś naprawde mądrego i znaleźć w tym coś naprawde pięknego i wzruszającego! Poza tym ... prawdziwe filmy dziecięce zawsze są wzruszające:) no i nie wykluczają dramatu - bo przeciez dramaty dzieci są największe!:)
film nie będzie jakiś specjalnie dla dzieci. Bo stara wersja choć była dla dzieci była filmem rewelacyjnym i nie tylko dla dzieci. Ta będzie podobna , na pewno lepsze efekty specjalne , pewnie klimat też będzie znakomity. Na pewno będzie kolorowo , ale to film (książka ) z głębią. jak wypali może zrobią film na podstwie charlie i magiczna winda...
Pzdr
hmm......panowie i panie, spokojnie...to jest Tim Burton, on przerobi Karolka na swój świat, tak, że z przyjemnościa popatrze co takie bedize sie w Fabryce Czekolady dziać, jeśli chodiz o mnie ot jestem pełny spokoju i po prostu czekam na supernaśny film:P