Słyszałam, że dzieci które wygrały zaproszenie do tej fabryki giną po kolei w srasznych okolicznościach. Czy to prawda??
Bzdura! Gdzie o tym słyszałaś? Spotyka je jedynie zasłużona kara.
"Niegrzeczne dzieci trzeba ukarać". ;)
Ale bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) To chyba film przeznaczony w większości dla dzieci - choć jak dla mnie genialny ;) - więc krwi tam nie pokażą!!!!!!!... Pozdrawiam - Kaileena
Własnie mnie też to zdziwiło gdy spiker w radiu (nieważne w jakim)
powiedział, że dzieci w tym filmie giną w strasznych okolicznościach i żeby dzieci na ten film lepiej nie zabierać bo będą miały traume do końca życia i trzeba będzie z nimi chodzić do psychologa. Ogółem uznał ten film za koszmarny i nie nadający sie do oglądania.
BUAHAHHAA...
nie przejmuj sie tym, nikt nie ginie, wszystko jest dobrze ;D
a to ci dobre ;)
dzieci gina... lool ;)
Faktycznie dzieja sie im straszne rzeczy i sa o kork od zginiecia, ale na koncu filmu, kazdy wychodzi w jednym kawalku - fakt, ze kazdy ma jakis uszczerbek na zdrowiu (dziewczynka jest niebieska i bardoz wygimnastykowana, chlopak jest rozciagniety strasznie, druga dziewczynka wylazla z tata niedawno ze smieci, a durgi chlopiec prawie sie utopil w czekoladzie), tylko Charlie wychodzi caly i zdrowy :P
Gdy czytałam te wasze odpowiedzi i w ogóle to o mało ze śmiechu nie padłam. Pan spiker ma bujną wyobraźnie, ktoś myśli, ze dzieci ucierpią na psychice oglądając taki film, a ja poprostu was za to wybrechtałam. Byłam na tym filmie wczoraj i jest bardzo fajny, na początku jak oglądałam fotki to nie zabrdzo mnie przekonał, jednak poszłam do kina na ten film ze względu na to, ze gra w nim Johnny Depp czyli jeden z moich ulubionych aktorów. Muszę wam powiedzieć, ze dzieci w cale nie giną... tylko zostają słusznie ukarane. W gruncie rzeczy nic im się takiego strasznego nie dzieje.