Charlie i fabryka czekolady

Charlie and the Chocolate Factory
2005
7,1 370 tys. ocen
7,1 10 1 369505
6,4 49 krytyków
Charlie i fabryka czekolady
powrót do forum filmu Charlie i fabryka czekolady

Image Charliego jest oparty na image Marilyna Mansona:)

Marika_2

tak to prawda ;] Johnny nawet słuchał muzyki Mansona ! :) Zresztą artyści się lubią , mam nawet ich wspólne zdjęcie na jakieś gali. Według mnie to bardzo dobrze bo MM jest geniuszem, a jego muzyka i teksty są poprostu niesamowite ! :)
Pozdro

ocenił(a) film na 8
Marika_2

Sprostowanie, Johnny Depp gra Willy'ego Wonkę ;) Widzę podobieństwo- na przykład kontakty nienaturalnego koloru. A jeszcze można zobaczyć zdjęcia Mansona przebranego za Wonkę

Tender_L

A ja podobieństwo do mansona zauważyłam w karnacji Johnnego - ta "mączna" bladość niczego wam nie przypomina? ;)

ocenił(a) film na 8
Clever

No oczywiście, przecierz to od razu to się rzuca w oczy ;-) I jak ktoś słusznie zauważył- Johnny w filmach Tima jest jakiś blady (nawet w wersji kukiełkowej XD )

Marika_2

hehehe no dokładnie - i Edward i Ichabod.... cieżko coś powiedzieć o Woodzie bo film czarnobiały ;) No ale może to wszystko to tylko zbieg okoliczności ;)

Clever

W wywiadzie powiedział, że wcale się na nim nie wzorował.

Marika_2

Po pierwsze nie image Charliego tylko Willego Wonki(którego w tym filmie gra Deep), ponieważ Charlie to mały chłopiec. A Ci, którzy mówią, że wcale do Mansona nie jest podobny powinni iść do okulisty.