Charlie i fabryka czekolady

Charlie and the Chocolate Factory
2005
7,1 370 tys. ocen
7,1 10 1 369543
6,4 49 krytyków
Charlie i fabryka czekolady
powrót do forum filmu Charlie i fabryka czekolady

Nie wiecie, kiedy premiera ścieżki dźwiękowej? W sklepach internetowych nie ma płyty :|

Keira_2

Pewnie nie bedzie w ogóle ;(
Ale ja ściągałam część utworów z Kazaa i część z Emule.
Polecam te programy!

Sara_von_Krolock

Wolałabym całosc i legalnie ;) Mam słabosc do oryginalnych płyt, wkładek, pudelek ;) To ma dla mnie jaką magię ;)

Cóż... jak do "Królestwa Niebieskiego" dorwałam płytę to moze teraz tez się uda? :)

ocenił(a) film na 9
Sara_von_Krolock

Przeczytałem twój post na filmwebie o muzyce z "Charliego i fabryki czekolady". Podobno masz kilka utworów z tego filmu ściągniętych z netu. Mam prośbę. Ponieważ mi nie za bardzo wychodzi szukanie muzyki itp. - szukam już tego od miesiąca i nie sądzę że mi się to uda - więc czy mogłabyś mi wysłać na milczacy1@interia.pl jeden utwór z Charliego - Main titles. Byłbym bardzo wdzięczny :)
Pozdrawiam

Keira_2

Pewnie nie bedzie w ogóle ;(
Ale ja ściągałam część utworów z Kazaa i część z Emule.
Polecam te programy!

ocenił(a) film na 7
Sara_von_Krolock

Mi się zdaje, że jednak będzie:) Może w Media Markt lub Empiku - tam jest duży wybór. Muzyczka jest zaje..fajna - warto mieć ją w swojej kolekcji:)
...
Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 1
Jaskolka

Ludzie ale wy się meczycie jakimiś kaazami i innymi shitami. Wchodzicie na strone o torrentach wpisujecie i macie cały album a nie bawienie się w sciąganie pojedynczych utworów. Jakby ktoś nadal nie znalazł, daje adres (usunąć trzeba tylko spacje po www)

http://www .torrentspy.com/search.asp?mod e=torrentdetails&id=348340&que ry=charlie+chocolate+factory+

A tak wogóle muza w filmie jest cienka, zresztą jak sam film. :]