Gdy go oglądałem to zaraz sobie przypomniałem "Willie Wonka i fabryka czekolady" i przy oglądaniu uświadomiłem sobie że w tej nowszej części wszystko wygląda jakoś tak sztucznie... Te smakołyki wyglądają, jakby były z plastiku... <bo pewnie większość taka była:)> ale i to ma też dobre strony. Świetna rola Johnnyego Deppa!!! I ta lekkość bytu jak w "Piratach z Karaibów":)
"Gdy go oglądałem to zaraz sobie przypomniałem "Willie Wonka i fabryka czekolady"" - to jest jakaś inna część? Albo nie tyle część co podobny, ale inny film?
"przy oglądaniu uświadomiłem sobie że w tej nowszej części wszystko wygląda jakoś tak sztucznie..." - czyli jest starsza część?
Jak możesz to daj jakiś link, bo na filmwebie nie moge nic znaleźć o tej starszej części...
http://www.filmweb.pl/Willy+Wonka+i+fabryka+czekolady,1971,o+filmie,Film,id=3543 4
możesz sama obejrzeć i się przekonasz że scenariusz jest prawie ten sam tylko się zmienili aktorzy, sceneria i reżyser...
Ne mam zamiaru ci wszystkiego mówić! Masz jakąś fobię o której nie wiem?! Prześladujesz mnie czy co?