Charlie i fabryka czekolady

Charlie and the Chocolate Factory
2005
7,1 370 tys. ocen
7,1 10 1 369505
6,4 49 krytyków
Charlie i fabryka czekolady
powrót do forum filmu Charlie i fabryka czekolady

pograżmy sie w wielkiej żałobie.niestety film charlie i fabryka czekolady bedzie dubbingowany;(to brak szacunku dla TAKIEGO aktora.nie wyobrażam sobie poprostu zeby pod naszego cudownego johnnego ktos podkładał głos!ju bzm wolaa te wkurwiajace napisy!

pils

JAK TO DUBBINGOWANY?????!!!!! jak oni mogli nam to zrobić!!! już sobie wyobrażam jakiś cakowicie niedopasowany glos Ale masakra Chyba przemysle pójście na ten film do kina Może zrobią drugą wersję dla nadążających za napisami z oryginalnymi glosami? ^^

ocenił(a) film na 7
pils

Jeśli jesteście z Krakowa to w KCK Ars będzie z napisami, tak przynajmniej wynika z ich stronki. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
pils

Nic dziwnego, ponieważ to film z myślą o dzieciach, jakby nie patrzeć. Pomyślcie, że taki dziesięciolatek podczas filmu musiałby czytać dialogi bohaterów! Ale jednak niektóre kina (jak na przykład wrocławski HELIOS :D) pomyślały także i o starszych fanach... I tych, którzy kochają głos pana Deppa i innych aktorów. Ja miałam zaszczyt obejrzeć ten film bez dubbingu (właśnie niedawno wróciłam z kina ^^). Pięknie, pięknie. Film interesujący.

ocenił(a) film na 9
pils

byłam dzisiaj na charlie'm z napisami, we wrocławskim heliosie, więc SĄ kopie bez dubbingu ;]

ocenił(a) film na 9
Ithien

Masz szczęście, że mieszkasz we Wrocławiu, a nie w 3mieście. Wg mnie to skandal. 750 tys mieszkańców, 4 multiplexy i ani jednej kopi z napisami....
Dystrybutorzy tym razem się nie popisali. I niestety robią to coraz częściej :/

milczacy

kurwa co za hłam z tego heliosa!ja dzwoniłam i mówili że nie ma wersji z napisami!

pils

ale nie tylko we Wrocławiu pomyśleli - pomyśleli także w Poznaniu, w Kinepolis i są grane w kinach dwie wersje: dubbingowana i z napisami. ja oczywiście byłam na "napisowej" wersji i muszę przyznać, że film zrobił na mnie duże wrażenie :-)

ocenił(a) film na 7
pils

Pils wyluzuj, poczekaj z pare miesięcy i kup sobie płytę dvd, tam nie będzie tylko można obejrzeć film po angielsku z polskimi napisami, ale będa dodatkowe sceny i wyiwad. Tak zawsze jest. Pozdrawiam.