pograżmy sie w wielkiej żałobie.niestety film charlie i fabryka czekolady bedzie dubbingowany;(to brak szacunku dla TAKIEGO aktora.nie wyobrażam sobie poprostu zeby pod naszego cudownego johnnego ktos podkładał głos!ju bzm wolaa te wkurwiajace napisy!
JAK TO DUBBINGOWANY?????!!!!! jak oni mogli nam to zrobić!!! już sobie wyobrażam jakiś cakowicie niedopasowany glos Ale masakra Chyba przemysle pójście na ten film do kina Może zrobią drugą wersję dla nadążających za napisami z oryginalnymi glosami? ^^
Jeśli jesteście z Krakowa to w KCK Ars będzie z napisami, tak przynajmniej wynika z ich stronki. Pozdrawiam.
Nic dziwnego, ponieważ to film z myślą o dzieciach, jakby nie patrzeć. Pomyślcie, że taki dziesięciolatek podczas filmu musiałby czytać dialogi bohaterów! Ale jednak niektóre kina (jak na przykład wrocławski HELIOS :D) pomyślały także i o starszych fanach... I tych, którzy kochają głos pana Deppa i innych aktorów. Ja miałam zaszczyt obejrzeć ten film bez dubbingu (właśnie niedawno wróciłam z kina ^^). Pięknie, pięknie. Film interesujący.
byłam dzisiaj na charlie'm z napisami, we wrocławskim heliosie, więc SĄ kopie bez dubbingu ;]
Masz szczęście, że mieszkasz we Wrocławiu, a nie w 3mieście. Wg mnie to skandal. 750 tys mieszkańców, 4 multiplexy i ani jednej kopi z napisami....
Dystrybutorzy tym razem się nie popisali. I niestety robią to coraz częściej :/
ale nie tylko we Wrocławiu pomyśleli - pomyśleli także w Poznaniu, w Kinepolis i są grane w kinach dwie wersje: dubbingowana i z napisami. ja oczywiście byłam na "napisowej" wersji i muszę przyznać, że film zrobił na mnie duże wrażenie :-)