Czy będzie chociaż kilka kopii bez dubbingu?? Jak na razie wszystko wskazuje, że będzie tylko dubbing. Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
Jesli będzie tylko dubbing, to ja to sobie raczej w kinie daruję, choć uwielbiam Burtona! :(
Przedstawiciel dystrybutora powiedział, że będzie jedna kopia z napisami...
ale co to oznacza?
że w kinie będą jednoczesnie puszczane i z dubbingiem i z napisami?
mam wielką andzieje, ze tak... bo jeżeli będzie tylko z dubbingiem to, pomimo, że od wielu miesięcy czekam na ten film, chyba sobie daruje zoabczenie go w kinie....
Aga no to możemy sobie podać rękę - też poważnie rozważam pójście do kina w wypadku wersji wyłącznie z dubbingiem :|
tak długo na ten film czekałam, a teraz faktycznie nei wiem czy pójde...
nie nawidze dubbingowanych filmów... jesczze gdyby to zostało dobrze zrobione, no to ok, mogłabym spróbowac się przemóc... ale to zawsze jest kompletny kicz...
a niestety, szczególnie w tym przypadku, samo patrzenie z zatkanymi uszami mi nie wystarczy...
pozdro :*
klamka zapadła :( na stopklatce podali że w polsce dostępne będę kopie wyłącznie z dubbingiem :(
Co prawda bardzo mi się podobało jak pan Paszkowski podkładał głos w filmie "But Manitou" ale mimo wszystko jakoś nie podoba mi się ten pomysł z dubbingiem :(