PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145641
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

.

ocenił(a) film na 7

o czym bedzie fim?

ocenił(a) film na 9
bubble_factory

z tego co czytałam w jakimś wywiadzie to to ma być coś takiego jak 'buszujący w zbożu',tylko chyba pod innym tytułem bo jak sprawdzałam to tytuły się nie zgadzają

ocenił(a) film na 4
bubble_factory

Zapewne będzie to ekranizacja książki o tym samym tytule :].

ocenił(a) film na 9
shish_kabob

nie wiem,może,zapewne jak jakiś mądry polak to przetłumaczy to wyjdzie kolejny głupawy tytulik(tu mogę przytoczyć przykład 'whip it' skąd im się wzięło 'dziewczyna z marzeniami'?)

bubble_factory

Charlie (Logan Lerman) jest nieśmiałym 15-letnim chłopcem, wchodzącym do trudnego i ekscytującego świata liceum w Pittsburghu. Nadal boryka się z samobójstwem swojego najlepszego przyjaciela. Kiedy poznaje najfajniejsza grupę wyrzutków w szkole, na czele której stroją Patrick i jego niemożliwie piękna, przyrodnia siostra Sam (Emma Watson) dołącza do grupy, a ci biorą go pod swoje skrzydła.
Charlie rozpoczyna fascynującą przygodę z dojrzewaniem, pierwszą miłością, pierwszym pocałunkiem, pierwszym wyjazdem z najlepszymi przyjaciółmi i tak…pierwszą używką marihuany. Uczy się stawić twarz prześladującego go przeszłości, a jego miłość do Sam, rodziny i przyjaciół pozwala mu wyjść ze skorupy. Na podstawie powieści Stephena Chbosky.

BossyBitch

Hmm ciekawe od ilu lat będzie ten film... bo zapowiada się ciekawie. Zwłaszcza że grają w nim i Lerman i Emma.

ocenił(a) film na 9
BossyBitch

o świetne,a gdzie to znalazłaś/eś? bo naprawdę może wyjść ciekawy film

luna15

Na jakimś amerykańskim forum :]

ocenił(a) film na 9
BossyBitch

fajnie, zapowiada się dobra fabuła i ciekawy film o życiu po prostu :)) Jestem na tak :D