z tego co czytałam w jakimś wywiadzie to to ma być coś takiego jak 'buszujący w zbożu',tylko chyba pod innym tytułem bo jak sprawdzałam to tytuły się nie zgadzają
nie wiem,może,zapewne jak jakiś mądry polak to przetłumaczy to wyjdzie kolejny głupawy tytulik(tu mogę przytoczyć przykład 'whip it' skąd im się wzięło 'dziewczyna z marzeniami'?)
Charlie (Logan Lerman) jest nieśmiałym 15-letnim chłopcem, wchodzącym do trudnego i ekscytującego świata liceum w Pittsburghu. Nadal boryka się z samobójstwem swojego najlepszego przyjaciela. Kiedy poznaje najfajniejsza grupę wyrzutków w szkole, na czele której stroją Patrick i jego niemożliwie piękna, przyrodnia siostra Sam (Emma Watson) dołącza do grupy, a ci biorą go pod swoje skrzydła.
Charlie rozpoczyna fascynującą przygodę z dojrzewaniem, pierwszą miłością, pierwszym pocałunkiem, pierwszym wyjazdem z najlepszymi przyjaciółmi i tak…pierwszą używką marihuany. Uczy się stawić twarz prześladującego go przeszłości, a jego miłość do Sam, rodziny i przyjaciół pozwala mu wyjść ze skorupy. Na podstawie powieści Stephena Chbosky.
Hmm ciekawe od ilu lat będzie ten film... bo zapowiada się ciekawie. Zwłaszcza że grają w nim i Lerman i Emma.