PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145638
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

Charlie

ocenił(a) film na 10

Zakochałam się w tym filmie. Mogę go oglądać codziennie albo i nawet dwa razy dziennie <3.
Kocham Emme Watson w filmie Sam. Jest bardzo dobrą aktorką :) POLECAM TEN FILM
NAPRAWDE WARTO OBEJRZEC OD POCZĄTKU DO KOŃCA !!!!!

ocenił(a) film na 4
PurpleHeartLady

Człowieku , co w nim było przez 48min bo potem wył,. co był w tych 48min ciekawego , proszę wypisz mi .

ocenił(a) film na 10
PurpleHeartLady

Nie sluchaj tego pana nade mna. Mi tez sie bardzo spodobal, czesto nawet wspominam i mysle o tym filmie. Pokazuje prawdziwa istote zycia... Film ma srednia ocene kolo 7.8, wiec duzo ludzi docenia i zna sie na prawdziwym kinie. A ten "pan Hejter" pewnie woli filmy gdzie jest duzo akcji, wypadkow i zabijania sie - poniewaz nie trzeba za duzo rozmyslac nad fabula i doszukiwac sie glebszego znaczenia. Pozdrawiam i polecam

ocenił(a) film na 10
jacckas92

No akurat nie oszukujmy się, w dużej mierze ocena jest tak wysoka, bo dużo dziewczynek zawyża ze względu na Lermana i dużo chłopczyków ze względu na Emmę, a nie dlatego że ludzie się znają na kinie.

ocenił(a) film na 10
nikike

To dlaczego dalas temu filmowi - 10, jako ocene? :)

ocenił(a) film na 10
jacckas92

*dałeś

No ale nie powiedziałem, że z takich powodów wszyscy, włącznie ze mną, oceniają, tylko wytłumaczyłem dlaczego ocena jest wysoka. Weźmy taką Piłę - czy to, że ma niską ocenę znaczy, że jest słabym filmem? No na pewno nie.

ocenił(a) film na 10
nikike

Rozumiem idee. Ale niezle dowaliles do pieca ! bo akurat pila jest bardzo kiepskim filmem jak na moj gust :)

ocenił(a) film na 10
jacckas92

No jak na mój to kompletnie przeciwnie, znowu uderzamy o gust.

ocenił(a) film na 10
nikike

Spokojnie nie ma co sie klocic na internetach. Wiesz jak to jest z opiniami - sa jak dziry w tylku, kazdy ma swoja :) Wiec szanuje twoj gust i nie oceniam, tez pewnie lubie filmy ktore ty bys wylaczyl po 5 minutach . Pozdrawiam pana :)

ocenił(a) film na 10
jacckas92

No właśnie się staram nie kłócić, dlatego napisałem że to nie o schodzenie na gust mi chodziło w tej dyskusji.