PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145643
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

Tak, rewelacja. Moim zdaniem, chociaż książki nie czytałem, ten film zasługuje na 9 gwiazdek, które już mu dałem bez wahania. Mało by mówić, że świetna gra aktorska, fabuła, muzyka, to jeszcze sama tematyka filmu, sytuacja głównego bohatera - w pewien sposób odpowiadająca okresowi przez jaki chyba każdy kiedyś przechodzi(lekka hiperbola) - i ładunek emocjonalny jakim obraz jest naładowany. Nie wiem czy ktokolwiek oglądając ten film odniósł podobne wrażenia, ale ja przeżywałem burzę sprzecznych emocji, i uważam że skoro film był w stanie tak na mnie zadziałać, to jest w nim coś więcej.

ocenił(a) film na 9
PCLoud

A gdzie można film obejrzeć? Bo osobiście uwielbiam Logana i Emme . Mają podobno grać małżeństwo w filmie Noah więc zapowiada się ciekawie <3

użytkownik usunięty
PCLoud

Tak film jest arcydziełem! A najbardziej podobała mi się seksowna Emma!

ocenił(a) film na 10
PCLoud

Zgadzam się- rewelacyjny. Bardzo miło mnie zaskoczył i muszę powiedzieć, ze byłam też pozytywnie zaskoczona grą Emmy, przemówiła do mnie. :) Przeżywałam emocje razem z bohaterami, trochę mi się popłakało. :D Chciałam ocenić na 8 ale dalam 9 bo w tym filmie jest jakaś magia :)

ocenił(a) film na 9
aczkolwieczka

też się spłakałam niejednokrotnie, a najbardziej na koniec nie wiem czemu, jakoś wzruszyło mnie zakończenie :)

ocenił(a) film na 8
PCLoud

a gdzie można obejrzeć ten film ?

ocenił(a) film na 8
szatanska2804

na kinomaniaku. + geeeenialny film ! c:

ocenił(a) film na 8
szatanska2804

http://w w w.f_i_l_m_s - o_n_l_i_n_e . p l /kanal/118/video/19035/the_perks_of_being_a_wallflower_201....html
tu jest link do filmu, na wszelki wypadek litery są oddzielone