http://www.mtv.com/videos/movie-trailers/787596/the-perks-of-being-a-wallflower. jhtml#id=1686368
No nie.... Już się nastawiłam na fajną adaptację, a tu takie coś...Znaczy, nie mówię, że trailer jest jakiś straszny, ale mam nadzieję, że film jest bardziej udany. A co do aktorów, to Emma, jak zwykle, super, Ezra mnie zaskoczył, bo odkąd obejrzałam "Musimy porozmawiać o Kevinie" patrzę na niego, jak na mordercę- psychopatę (No, po trailerze już inaczej go postrzegam ;)), a Logan... Przy nich, niestety, ale rady nie daje. Ale to TYLKO wnioski po obejrzeniu zwastunu. Oby po filmie moje sceptyczne uczucia szybko odpłynęły.
Nie oceniam gry aktorskiej po zwiastunie, oceniam ją po uprzednio obejrzanych filmach, w którzych graci ci aktorzy. Poza tym zwiastuny są również po to, żeby zobaczyć, jak wyglądają i, mówiąc brzydko, obnoszą się w filmie. Z całym szacunkiem, radziłabym przeczytać przed ostatnie zdanie, które napisała w mojej poprzedniej wypowiedzi w tym wątku.
Przeczysz sama sobie:
1.''Ale to TYLKO wnioski po obejrzeniu zwastunu''
2. ''Nie oceniam gry aktorskiej po zwiastunie, oceniam ją po uprzednio obejrzanych filmach, w którzych graci ci aktorzy''
Napisz jak się zdecydujesz.
Z całym szacunkiem chciałabym prosić, abyś przed napisaniem kolejnej wypowiedzi użyła słownika. Bardzo proszę.