PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145641
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

trailer!

ocenił(a) film na 8

http://www.mtv.com/videos/movie-trailers/787596/the-perks-of-being-a-wallflower. jhtml#id=1686368

ocenił(a) film na 8
krol_julian

No nie.... Już się nastawiłam na fajną adaptację, a tu takie coś...Znaczy, nie mówię, że trailer jest jakiś straszny, ale mam nadzieję, że film jest bardziej udany. A co do aktorów, to Emma, jak zwykle, super, Ezra mnie zaskoczył, bo odkąd obejrzałam "Musimy porozmawiać o Kevinie" patrzę na niego, jak na mordercę- psychopatę (No, po trailerze już inaczej go postrzegam ;)), a Logan... Przy nich, niestety, ale rady nie daje. Ale to TYLKO wnioski po obejrzeniu zwastunu. Oby po filmie moje sceptyczne uczucia szybko odpłynęły.

Tonnie__X

Jak mozna oceniac gra aktorska na podstawie zwiastunu? :O

ocenił(a) film na 8
Oliwia1

Nie oceniam gry aktorskiej po zwiastunie, oceniam ją po uprzednio obejrzanych filmach, w którzych graci ci aktorzy. Poza tym zwiastuny są również po to, żeby zobaczyć, jak wyglądają i, mówiąc brzydko, obnoszą się w filmie. Z całym szacunkiem, radziłabym przeczytać przed ostatnie zdanie, które napisała w mojej poprzedniej wypowiedzi w tym wątku.

Tonnie__X

Przeczysz sama sobie:
1.''Ale to TYLKO wnioski po obejrzeniu zwastunu''
2. ''Nie oceniam gry aktorskiej po zwiastunie, oceniam ją po uprzednio obejrzanych filmach, w którzych graci ci aktorzy''

Napisz jak się zdecydujesz.
Z całym szacunkiem chciałabym prosić, abyś przed napisaniem kolejnej wypowiedzi użyła słownika. Bardzo proszę.

ocenił(a) film na 6
Oliwia1

Czytaj ze zrozumieniem. Koleżanka ocenia grę aktorską w zwiastunie (co jest nieco śmieszne, ale.. można) i porównuje Ją do filmów z owymi aktorami, które już oglądała. ; )