PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=546819}
7,2 776  ocen
7,2 10 1 776
Cheon-gook-eui Woo-pyeon-bae-dal-boo
powrót do forum filmu Cheon-gook-eui Woo-pyeon-bae-dal-boo

Ciekawy

ocenił(a) film na 9

Długo się zbierałam do tego filmu i teraz dziwie się bo przecież jest cudowny. Oczekiwałam jednego z wielu wzruszających melodramatów koreańskich, ale ten jest inny. Nie będę zdradzać końcówki ale wierzcie mi jest na co czekać. Poza tym jestem pod wrażeniem grania JaeJoon'a. Mam nadzieję,że będzię częściej występował w filmach i serialach^^

ocenił(a) film na 6
nimrodel_666

a ja mam nadzieję, że Hyo-ju Han będzie częściej grała :) ; jak na film telewizyjny to niezła produkcja, bohaterowie ciekawi i mimo, że jest trochę słabszych momentów zwłaszcza w połowie seansu, to jeśli ktoś lubi gatunek i koreańskie produkcje to myślę, że się nie zawiedzie (choć w porównaniu do Il mare z 2000r jest znacznie słabszy, ale to w domyśle film TV, więc nie ma co się bardzo czepiać) 6/10

ocenił(a) film na 10
snake1410

Jak dla mnie swietny film, Joo jest slodka a i odpowiedziana historia bardzo ciekawa, bo... taka inna... trudno to okreslic, ale ja sam podchodzilem ze dosc niepewnie do filmo (gdyby nie grala tam Joo to bym na pewno nie obejrzal), a film okazal sie bardzo dobry. Nawet sa chyba polskie napisy (pewny nie jestem).

ocenił(a) film na 10
Bidam

Właśnie skończyłam ogldać . Dawno chciałam zobaczyć ten film , ale nigdzie nie było polskigo tłamaczenia . Aż w końcu myślę sobie co mi tam , oglądam po angielsku . I jak wraz znalazłam polskie napisy . Dawno nie oglądałm tak wruszającego i pięknego filmu . Jak on od niej odszedł , płakałam jak bóbr , a jeszcze bardziej jak spotkali się na poczcie . Pomimo , że film opowiada o czymś , co nigdy się nie zdarzyło . To jednak film opowiada piękną , historię miłosną dwojga ludzi . Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co do tego czy zobaczyć film , myślę , że nie powinien zastanawiać się ani minuty dłużej .

adzikw

czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie moge oglądnąć ten film?? najlepiej z polskimi napisami ale angielskie też mogą być ;)

ocenił(a) film na 10
piperabo

Film z początku bardzo tajemniczy i ciekawy... Już po kilku minutach wciąga nas w swój własny świat.... Film z pewnością jest arcydziełem, a gra JaeJoonga jest tu z pewnością bardzo pomocna, jest to wspaniały aktor, piosenkarz i tancerz w jednym czego więcej chcieć? Ocena: 10/10 (Bez wspaniałej gry aktorskiej Hero byłoby nieco niżej)

adzikw

Bardzo proszę o podanie namiarów na polskie napisy bardzo mi na tym zależy a nigdzie nie mogę ich znaleźć . Z góry dziękuje za pomoc

ocenił(a) film na 10
kaszmirr

Nie pamietam jak znalazłam napisy , ale posiadam je na własność . Jesli chciała byś je w takiej formie mogę ci je wysłać , podobnie jak film .

adzikw

Witaj byłoby cudownie gdybyś mogła mi je wysłać. Jeśli chodzi o film to udało mi się znaleźć tylko w formacie srt czy coś takiego ale nie mogę go odtworzyć. Napisz tylko jak mamy się skontaktować. Z góry bardzo dziękuję za chęć pomocy. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
kaszmirr

Proponuję przez facebooka lub droga e-mailową , ponieważ napisy i tak będę musiała tak wysłać .

adzikw

Podam Ci swój nr gg i odezwij się jeśli będziesz mogła tak będzie bezpieczniej ustalić szczegóły 45653231. pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
kaszmirr

Przepraszam ale nie mam gg . Podam więc e-mail adzikw@buziaczek.pl . Chciałam podać stronę z której ja pobrałam film ale , nie mogę znaleź tego filmu , spróbuje na innej . W e-mailu w tytule proszę napisać tytuł filmu .

ocenił(a) film na 10
adzikw

Hej zajrzyj na e-mail wysyłam ci tam film w kawałkach

ocenił(a) film na 10
nimrodel_666

Film po prostu fantastyczny ;) Ciekawa fabuła a główny aktor naprawdę cudowny z wyglądu taki "czarny anioł" zresztą w wyglądzie dziewczyny też nic nie brakuje. Naprawdę dobrana para filmowa. Faktycznie na końcówkę warto poczekać i szczerze to nie spodziewałam się aż tak pozytywnego zakończenia Polecam wszystkim:)

ocenił(a) film na 9
NikaDominika15

film niesamowity, u mnie na czasie, w srodku troche przydługawy, ale jako całość układa się całkiem ładnie (: