PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835425}
6,6 6,6 tys. ocen
6,6 10 1 6630
5,3 16 krytyków

Cherry: Niewinność utracona
powrót do forum filmu Cherry: Niewinność utracona

I nieklimatyczny, chaotyczny.

11
ricariy

Miałem takie samo odczucie, strasznie rozjechany klimat, sceny które powinny być bardziej akcentowsne były szybkie a mało istotne wydłużane żeby film miał ponad 2h xd i ta dziewczyna strasznie odstawała aktorsko od Toma Holanda, który zagrał bardzo dobrze i to największy plus tego filmu. + Ta aparycja w szkole wyglądała na 14 latke jak miała 16, a kilka lat później dalej wyglądała na 14 latke xd

HenryFonda

Ojoj. Trochę oleju w głowie. " utracona niewinność" idealna aktorka o idealnej aparycji do tej rolli. Przecież była tak niewinna :-((( .... Film dla mnie 9/10

ricariy

Pewnie, ze dla ciebie nudny, bo przeciez za malo w Cherry kiczu, plastiku oraz kolorowych swiecidelek jak w Wonder Woman ktorej dalas 10 haha

master_of_vinyl_donuts

Nie ma znaczenia ocena dla wonder woman, tam odhaczono wszystko czego oczekiwałam, a mam za sobą wiele filmów z gatunku cherry które mi się podobały.

ricariy

Z gatunku Cherry? Czyli np jakie filmy? Wymień choć trzy tytuły proszę. Pozdrawiam

muffo

Thank you for u service, brothers, dragged across concrete, baby driver

ricariy

Te dwa ostatnie to pasują jak pięść do nosa.

Wydaje się problemem to, że cherry nie jest do końca dramatem, a jeśli już, to bardzo lekkim.

damiangrabarski

dla mnie pasują ze względu na klimat, kadry, sposób prowadzenia historii, który jest np bardziej zbliżony niż pierwsze dwa. Ale fakt, trudno jednoznacznie określić.

master_of_vinyl_donuts

wonder woman 10 hahaa -masakra guscik

ricariy

Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj

TigeRs_1993

a gdzie zdobyłeś dyplom że sie masz za takiego wazniaka co sie zna?

ricariy

Po prostu w porównaniu do ciebie znam się na filmach i tyle w temacie

TigeRs_1993

hahahah

TigeRs_1993

Buahaha.