Miałem takie samo odczucie, strasznie rozjechany klimat, sceny które powinny być bardziej akcentowsne były szybkie a mało istotne wydłużane żeby film miał ponad 2h xd i ta dziewczyna strasznie odstawała aktorsko od Toma Holanda, który zagrał bardzo dobrze i to największy plus tego filmu. + Ta aparycja w szkole wyglądała na 14 latke jak miała 16, a kilka lat później dalej wyglądała na 14 latke xd
Ojoj. Trochę oleju w głowie. " utracona niewinność" idealna aktorka o idealnej aparycji do tej rolli. Przecież była tak niewinna :-((( .... Film dla mnie 9/10
Pewnie, ze dla ciebie nudny, bo przeciez za malo w Cherry kiczu, plastiku oraz kolorowych swiecidelek jak w Wonder Woman ktorej dalas 10 haha
Nie ma znaczenia ocena dla wonder woman, tam odhaczono wszystko czego oczekiwałam, a mam za sobą wiele filmów z gatunku cherry które mi się podobały.
Z gatunku Cherry? Czyli np jakie filmy? Wymień choć trzy tytuły proszę. Pozdrawiam
Te dwa ostatnie to pasują jak pięść do nosa.
Wydaje się problemem to, że cherry nie jest do końca dramatem, a jeśli już, to bardzo lekkim.
dla mnie pasują ze względu na klimat, kadry, sposób prowadzenia historii, który jest np bardziej zbliżony niż pierwsze dwa. Ale fakt, trudno jednoznacznie określić.