PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835425}
6,6 6,7 tys. ocen
6,6 10 1 6684
5,4 21 krytyków
Cherry: Niewinność utracona
powrót do forum filmu Cherry: Niewinność utracona

I nieklimatyczny, chaotyczny.

ocenił(a) film na 6
ricariy

Miałem takie samo odczucie, strasznie rozjechany klimat, sceny które powinny być bardziej akcentowsne były szybkie a mało istotne wydłużane żeby film miał ponad 2h xd i ta dziewczyna strasznie odstawała aktorsko od Toma Holanda, który zagrał bardzo dobrze i to największy plus tego filmu. + Ta aparycja w szkole wyglądała na 14 latke jak miała 16, a kilka lat później dalej wyglądała na 14 latke xd

ocenił(a) film na 9
HenryFonda

Ojoj. Trochę oleju w głowie. " utracona niewinność" idealna aktorka o idealnej aparycji do tej rolli. Przecież była tak niewinna :-((( .... Film dla mnie 9/10

ricariy

Pewnie, ze dla ciebie nudny, bo przeciez za malo w Cherry kiczu, plastiku oraz kolorowych swiecidelek jak w Wonder Woman ktorej dalas 10 haha

ocenił(a) film na 4
master_of_vinyl_donuts

Nie ma znaczenia ocena dla wonder woman, tam odhaczono wszystko czego oczekiwałam, a mam za sobą wiele filmów z gatunku cherry które mi się podobały.

ocenił(a) film na 9
ricariy

Z gatunku Cherry? Czyli np jakie filmy? Wymień choć trzy tytuły proszę. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
muffo

Thank you for u service, brothers, dragged across concrete, baby driver

ocenił(a) film na 7
ricariy

Te dwa ostatnie to pasują jak pięść do nosa.

Wydaje się problemem to, że cherry nie jest do końca dramatem, a jeśli już, to bardzo lekkim.

ocenił(a) film na 4
damiangrabarski

dla mnie pasują ze względu na klimat, kadry, sposób prowadzenia historii, który jest np bardziej zbliżony niż pierwsze dwa. Ale fakt, trudno jednoznacznie określić.

ocenił(a) film na 9
master_of_vinyl_donuts

wonder woman 10 hahaa -masakra guscik

ocenił(a) film na 8
ricariy

Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj

ocenił(a) film na 4
TigeRs_1993

a gdzie zdobyłeś dyplom że sie masz za takiego wazniaka co sie zna?

ocenił(a) film na 8
ricariy

Po prostu w porównaniu do ciebie znam się na filmach i tyle w temacie

ocenił(a) film na 4
TigeRs_1993

hahahah

TigeRs_1993

Buahaha.