PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503421}
5,0 225  ocen
5,0 10 1 225
Cheuuat gaawn chim
powrót do forum filmu Cheuuat gaawn chim

Świetny film. Mieszanka dramatu z horrorem gore. Na "wyjadaczach" gore nie zrobi raczej dużego wrażenia, bo wszystko to już gdzieś było. Ale właśnie to połączenie w oprawie wizualnej (gra kamery, mieszanie stylów) razem z fabułą, sprawia że (pomimo odrazy do niektórych scen), film ogląda (/łem) się z pewnym przejęciem losem bohaterki.

A to n koniec z recenzji zamieszczonej na http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=1929 - jako że lepiej tego chyb nikt nie zrecenzjuje:

"(...)„Meat Grinder”, mimo podobieństw do niektórych „horrorów kulinarnych” oraz braku umiaru w eksperymentowaniu formą, nie pomyli się nam z żadnym innym filmem. Bo jest jak potężny i gwałtowny cios prosto w szczękę. Naprawdę boli.(...)"

ocenił(a) film na 2
Music_In_Me

Nawet nie kierujcie sie tym co tu jest napisane,film jest żenujący i nudny,dobrze że tak mało osób go oglądało.Ja niestety na niego trafiłem i żałuję straconego czasu.Fabułę jakąs tam może i ma ale wykonanie tego jest nie do znieśienia i nie mówię tu o scenach "niby gore" tylko film jest po prostu ...chujowy do spodu!.I opamiętajcie sie ludzie w ogóle co wy piszecie jak mozna takie gówno pozytywnie zrecenzować!?!?.Ktos potem pomyśli że jest na prawdę dobry i straci cenne 1.5 godziny...

Apel do wszystkich!

Jeśli się jednak zdecydujecie na objerzenie tego filmu i na samym początku już zauważycie że to badziew,nie łudzić że będzie lepiej tylko do razu wyłączać!!.

ocenił(a) film na 6
Music_In_Me

Największym minusem filmu są dość częste dłużyzny. Rekompensują je nam dośc ciekawe sceny gore, niezła muzyka i ciekawa fabuła (niezły element zaskoczenia z dzieckiem głównej bohaterki - tylko trzeba uważnie oglądać bo jak widzę nikt na to nie zwrócił uwagi a ja nie chcę spoilerować)..
Nie sugerujcie się drugim wpisem, który jest bzdurą i nie jest poparty żadnymi konkretami.
Nie jest to jakaś rewelacja ale śmiało mogę film polecić jako ciekawy i solidny horror psychologiczny