1,3 1,2 tys. ocen
1,3 10 1 1199
2,5 2 krytyków
Chicken Curry Law
powrót do forum filmu Chicken Curry Law

Też trafiliście na to arcydzieło kina Bollywood po odcinku Dziennikarskiego Zera na temat Natalii Janoszek?

p_lbn

Ja chciałem skomentować po obejrzeniu..... Nie no bez jaj, no pewnie, że po dziennikarskim xD

ocenił(a) film na 1
zgax_2

https://www.youtube.com/watch?v=YmxhF52aT3w

dla niewtajemniczonych. dobrze ją podsumował xD

ocenił(a) film na 1
p_lbn

Tak, natomiast filmu z Janoszek nie oglądałem ale dam 1 dla zasady xD

p_lbn

Co by nie powiedzieć to teraz jest jeszcze większą gwiazdą niż była dotychczas. :P

maxim38

xD dokładnie tak 

p_lbn

taak :D przychodzę od Stana xD

p_lbn

Wszyscy od Stana.

maanirk2

Wiadomo. Ale to jest ten film, w którym zagrała pięć sekund? :D

LukaszJarosz25

Tamten w którym zagrała 5 sekund nazywa się Dreamz :)

LukaszJarosz25

Pomyłka, to była ta hollywoodzka rola w The Swing Of Things. W Dreamz zagrała w krótkim teledysku.

dzemsy20

Myślałem o tym, ale nie jestem gotów ani godzien zaserwować sobie maratonu filmów z Natalią.

p_lbn

Chyba inaczej nikt by o tym filmie nie wiedział.

p_lbn

Tak.

ocenił(a) film na 1
p_lbn

40% ludności Indii żyje za mniej niż dolara dziennie, a celebrytka dorobiła się milionow złotych, wymyślając swoją karierę w tym kraju.

p_lbn

Ludzie oceniacie film bez oglądania, dla zasady? Co za głupota! Jedna rzecz to odpały Janoszek , a druga to bycie stadnym baranem. Janoszek zagrała w tym filmie główną rolę, nie 5min! Czy to dobry film? nie wiem nie widziałem, nie oceniam. Może dałbym 3/10 a może 1/10 ale tak bez oglądania?

maras_film

popieram głowną role gra jest cały na youtube https://www.youtube.com/watch?v=27kpB99d8Sg

ocenił(a) film na 1
maras_film

Jest to rodzaj filmu, ktory kazdy moze kupic sobie glowna role, podobnie z otrzymana nagroda.

ocenił(a) film na 1
maras_film

Ja obejrzałam . Pani Natalia jest w tym filmie panią Natalią. Do aktorki jej baaardzo daleko. Podobnie zresztą, jak temu nagraniu do dobrego filmu. Jest całkowicie prywatna.

p_lbn

No a jak inaczej? :)

p_lbn

nie. ja ten film widziałem na festiwalu w cannes

El_Magiko

szczęściarz. Ale poleciałeś tam helikopterem ?